Egy fontos, és egy elhanyagolható módosítás történt még Rankedben!

Egy fontos, és egy elhanyagolható módosítás történt még Rankedben!

Wykrhm Reddy osztotta meg a frissítést, és az egyik változás mindenképp hatással lesz a meccsekre, bár nem tisztázott miként tűnik el a Random.

A héten megjött a sokak által nagyon várt update, hozzányúlt a Valve Matchmaking rendszerhez. Megírtuk, hogy mit jelent ez pontosan, és ezzel még nincs vége az újítások sorának. Igaz, hogy egyelőre ez kísérleti jellegű ráncfelvarrás, de mindenképp felkavarta az állóvizet. Augusztus 8. pedig két újabb változást hozott magával.

Az egyik, hogy egyszer felugrik mostantól figyelmeztető ablak az új Ranked Roles esetében, mely szerint bünti jár, ha nem a posztunknak megfelelő karaktert hozunk. A második a véletlenszerű hős választást távolította el ebből a játékmódból.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy melyik részét vették ki. Az biztos, hogy egy játékos önszántából már nem "randomolhat", de, hogy maradt-e, ha egy bizonyos mennyiségű pénzt veszítettünk a rendszer találomra ad nekünk egy karaktert, az még kérdéses. Valószínűleg igen, mert nem fogja engedni a játék az összes lóvénk elbukását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!