Meglepő fordulat: Robza kikerült a Salamander csapatából!

Meglepő fordulat: Robza kikerült a Salamander csapatából!

Egyre jobban ment a szekér az együttesnek, a Challenger League selejtezőinek felénél egész jól álltak, mégis megbolygatták a kezdőt személyes okok miatt.

Robza TwitLongeren tett bejegyzése alapján vált hivatalossá, hogy nem tagja tovább a Salamander keretének. A posztban bővebben megosztja a gondolatait, elsősorban azonban személyes ellentéteket jelölt meg a meghozott döntés okaiként.

Update

A Salamander edzője, F4uw is kiadott egy közleményt, amelyben pontokba szedte mi vezetett a játékos távozásához:

  1. A Salamander oldaláról nézve, Robza nem tudott alkalmazkodni a lineup másik 4 tagjához, sem kommunikációs szempontból, sem játékminőségileg.
  2. Folyamatos közbeszólásokkal akasztotta meg az együttes eszmecseréit in-game, ami az egész csapatra hatással volt.
  3. Ha valaki tanácsot szeretett volna adni neki, azokat legtöbbször támadásként kezelte és szóváltás lett a vége.
  4. A viták minősége megengedhetetlen volt, mivel sokszor személyeskedő hangnem is felütötte a fejét a párbeszéd alatt.

Annyit még hozzátett, hogy a felállás nem lesz foghíjas, ugyanis a megmaradt négyest Rep egészíti ki a jövőben.

Korábban írtuk...

Az események elég gyorsan történtek, ugyanis egyik napról a másikra kikerült a Salamanderből. Elmondása szerint ez számára nem teljes állású munka volt, hiszen van hivatása, de ettől függetlenül mindent megtett a csapatért. Az egyik érdekes dolog a történetben, hogy elvileg ő kapta a support role-t, pedig nem játszott ilyen pozícióban, de valakinek el kellett vállalnia, végül rá osztották.

"Vicces, de az egyik személyes probléma az volt, hogy általában én felejtettem el felvenni a defusert a kör elején. Néha úgy éreztem, hogy engem okoltak az elvesztett körért, és ez sokszor unfair volt. Az egyetlen dolog, ami igazán felbosszant az az igazságtalanság, főleg amikor valaki téged hibáztat, és úgy tesz, mintha ő nem rontana el dolgokat. Nem azt mondom, hogy én nem bakiztam, de a legtöbb ilyen gyakorlás alatt fordult elő. Competitive meccseken másként játszottam. Persze van egy stílusom, amit nem mindenki tud a helyén kezelni. Viszont, ha van egy ilyen erős csapatod, akkor mindent félreteszel és csak a győzelemre, fejlődésre koncentrálsz. A legrosszabb az volt, hogy olyan ember rúgott ki, akit a leginkább kedveltem."

Kijelentette, hogy nem marad csere és magyar csapatban sem folytatja, inkább megpróbál egy nemzetközi együttest találni vagy streamelésbe kezd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!