Új, Legendary szintű Wraith skint leplezett le a Respawn a közelgő esemény kapcsán

Új, Legendary szintű Wraith skint leplezett le a Respawn a közelgő esemény kapcsán

A Protector of the Void Wraith, ki első ezen a néven, hamarosan belép a Kings Canyonba.

Már csak néhányat kell aludnunk, és egy teljesen új Apex Legends módot próbálhatunk ki, ugyanis augusztus 13-án a Respawn elhozza a Solot. Bizony, azt a Solot, amiért a játékosok már a februári megjelenés óta könyörögtek.

De nemcsak egy egyszerű mód érkezik, hanem egy komplett esemény, ami valószínűleg hasonló lesz az első szezon végén megrendezett Legendary Hunthoz, tehát kapunk egy sor küldetést is, amelyek teljesítésével különféle jutalmak ütik majd a markunkat. A Solo mód bejelentő videójában már feltűnt néhány új skin; Lifeline, Bloodhound és Mirage szintén gazdagodnak majd egy-egy, várhatóan Legendary szintű kiegészítővel.

Most azonban a Respawn egy Wraith skint is bemutatott, amit ezúttal teljes alakos videón tekinthetünk meg.

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy a fenti skineket milyen módon szerezhetjük meg, a várakozások szerint ezúttal is lesz olyan, amit a küldetések teljesítésével zsebelhetünk be, de arra is nagy esély van, hogy némelyiket a Store-ból kell majd megvásárolnunk.

Az Iron Crown Collection event augusztus 13-án kezdődik és egészen augusztus 27-ig tart majd. Magyar idő szerint a frissítés 19:00 magasságában várható.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!