Hirdetés

Egy új Heirloom szettel és ingyen megszerezhető ládákkal érkezett meg az Iron Crown esemény

Apex Legends - A Respawn bemutatta a hivatalos videót, illetve befutott az újdonságok listája is.

Hirdetés

Dörzsölhetik ma a tenyerüket az Apex Legends szerelmesei, ugyanis befutott az Iron Crown esemény, amely elhozta a megjelenés óta áhított Solo módot -persze csak limitált ideig. Már az esemény traileréből is sok mindent megtudhattunk, például az összes új skin kilétét, amelyek között egy új Heirloom szett is felbukkant méghozzá Bloodhoundra.

De a videó nem minden, megkaptuk a hivatalos listát arról a rengeteg mindenről, ami érkezett:

Limited Time mode: Solo

Ugyan az Apex Legends egy csapatjáték, a fejlesztők figyelemmel kísérik majd a mód körüli történéseket, és még akár az sem kizárt, hogy egyszer állandó módként köszön vissza a játékba, legalábbis a posztot író termékmenedzser, Lee Horn mondata erre utal. "Mindig arra törekszünk, hogy egészséges matchmaking megoldásokat eszközöljünk a különféle módokban, úgyhogy még korai arról beszélni, hogy a Solo mód állandó lesz-e vagy sem, de figyelemmel kísérjük a történéseket, aztán meglátjuk, hogy mi lesz."

Octane Town Takeover

Ez a város Octane személyiségéhez illeszkedő tematikus terület, amely az esemény végeztével is maradni fog. Ha a közösségnek tetszik, nem kizárt, hogy további hősökhöz köthető területeket kap a játék.

Special Iron Crown Collection csomag

A speciális láda az esemény dedikált skinjeit dobhatja nekünk, amelyek bizony igen jó eséllyel dropolnak, ugyanis 50% esélyünk van az Epic és 50% esélyünk a Legendary skinekre. A csomagban nincsen sem Common, sem Rare, sem duplikálódott tartalom, de cserébe az ára is elég borsos, egy láda 700 Coint kóstál.

Iron Crown Event Store


Az esemény alatt egy új valuta is bevezetésre kerül, ez a Crown, vagyis korona, amit küldetések teljesítésével és Crown Collection ládák nyitásával szerezhetünk. Ezeket a koronákat aztán az event shopban használhatjuk fel a limitált kiadású Rare, Epic és Legendary cuccok megszerzéséhez.

Amennyiben az esemény alatt mind a 24 Iron Crown Collection Pack itemet megszerzed, lehetőséged lesz Apex Coinért cserébe feloldani a Bloodhound Heirloom szettet. A Bloodhound Heirloom szett az esemény végeztével bekerül a standard Apex ládákba, és onnan is megszerezhetővé válik.

A fel nem használt Crownok az esemény végeztével automatikusan Crafting Metallá változnak.

Az event ideje alatt a küldetések teljesítésével két ingyenes Iron Crown Collection Pack ütheti a markunkat.


Dupla Top 5 és győzelm XP hétvége

Magyar idő szerint augusztus 16. este 19:00-tól augusztus 19. 19:00-ig a játékosok a top 5-ös helyezésükkel, illetve a győzelmeikkel dupla annyi XP-t kapnak majd, mint amennyit eredetileg kapnának.

Irány farmolni a küldetéseket, ugyanis bőven adott most tenni valót a Respawn!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés