Hirdetés

Tiny és a creepek is új ruhába öltöztek, megjöttek az utolsó TI9 BP skinek!

TZeus | 19/08/14 12:44
Cikk mentése

Bekerült a két utolsó nagyobb Battle Pass jutalom a játékba, egy nappal a világbajnokság startja előtt.

Hirdetés

A Battle Passban a 182. és a 255. szintért járó bónuszok végre használhatóak a játékban. Nyilvánvalóan Tiny új ruhája többeket megmozgatott, de nem csak a külseje változott meg, ugyanis külön fegyvert (fa kitépése után) és Tauntot is kapott, valamint az Avalanche effektje is látványosabb lett.

Fontos információ, hogy ezt a szettet a többi komponensel lehet ötvözni, így saját szájízünk szerint alakíthatjuk ki Tiny viseletét. A Majesty of the Colossus mellett a lane creepek is megváltoztak, nem is kicsit. A Radiant oldalt kaméleonok, míg a Dire-t krokodilok segítik a véget nem érő csatározásokban.

Mivel egyik sem tradelhető, így elképzelhető, hogy egy kicsit még megdobják majd a TI9 összenyereményét, amely nagyon közel áll a 33 millió dollárhoz (a cikk írása közben 32.913.549-en áll).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Dota2 - MinD_ContRoL szerint egyre jobb a játék és a matchmaking

A Nigma offlane játékosa, Ivan “MinD_ContRoL” Ivanov legutóbb egy bolgár ötössel tűnt fel a WESG kelet-európai selejtezőjében, és bár nem sikerült kvalifikálniuk magukat az eseményre, néhány kérdés erejéig készségesen válaszolt egy interjú során a verseny szervezőinek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?