Support Invoker, dupla Meepo rampage és Aegis lopás - íme a TI9 első napja!

Support Invoker, dupla Meepo rampage és Aegis lopás - íme a TI9 első napja!

Két százszázalékos csapat maradt az első játéknapot követően a Dota 2 világbajnokságon, de nem ez az igazi meglepetés a nyitónapon.

A Team Secret és a ViCi Gaming remekül kezdett Sanghajban, egyikük sem talált legyőzőre a csütörtöki első játéknapon. A Secret az A, míg a VG a B csoportot vezeti kellő magabiztossággal. Előbbi három párharcot követően (BO2), utóbbi két meccs után maradt veretlen. Puppeyék a feltámadó Alliance mellett legyűrte még a Newbeet és a Liquidet is. A kínaiak az RNG és Fnatic-kal szemben bizonyultak jobbnak.

Igazi meglepetés nem történt, egyedül talán a Evil Geniuses veresége sorolható ide a Fnatic ellenében, az ázsiai ötös viszonylag könnyedén szerzett pontokat RTZ-ék ellen.

Néhány jelenet viszont már most a vb meghatározó jelenségévé vált. Kezdjük rögtön a Liquidbe szerződött W33 dupla Rampage-t ért el Meepooval a Chaos Esports Club ellen, és még csak meg sem halt a második mérkőzésben. Matumbaman volt együttese ellen lépett pályára, de nem sikerült revansot vennie a távozását követően.

A Secret nem csak szárnyal, hanem Puppey révén még a megdöbbentő taktikáktól sem riadnak vissza. YapzOr kapott tőle egy Invokert, méghozzá support pozícióba, a nyitó mérkőzésen rögtön az Alliance taglózták le vele. Taiga hiába lopott Aegist ellenük, az is kevésnek bizonyult.

A TI9 két csoportjának állása az első nap után:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!