Egy veretlen csapat maradt, de láttunk IO carryt és a TI9 meglepetése eddig a Na'Vi!

Egy veretlen csapat maradt, de láttunk IO carryt és a TI9 meglepetése eddig a Na'Vi!

A második játéknapon a Team Secret továbbra is csoda módon játszik, nem találtak legyőzőre, a Na'Vi pedig CIS rangadót nyert és előkelő helyen áll a csoportjában.

A Puppey vezette Team Secret csak egyetlen összecsapást játszott le a második játéknapon, de nagyjából 1 óra alatt elintézték a Keen Gaminget és ezzel egyedüli százszázalékos csapatként vezetik az A csoportot. Mögöttük a PSG.LGD zárkózik, akik elintézték a Team Liquidet is, így 2017 világbajnoka nehéz helyzetbe került 5 mérkőzés után.

A másik nyolcasban a címvédő OG nagyon megtáltosodott, már az első nap után sem szégyenkezhettek, de csütörtökön hármas győzelmi sorozatot produkáltak N0tailék, ráadásul a NiP ellen Io-t hoztak egyes pozícióba, és nyerni tudtak. Mind a két mapon Ana kapott egy Io-t - Ana statjai, 1. meccsen: 11-5-16 | 2. meccsen: 9-2-6:

A nap meglepetése viszont mégis inkább a Na'Vi volt, hiszen az ukrán együttes a második helyen áll jelenleg a B csoportban, amire talán csak nagyon kevesen számítottak. A NiP elleni döntetlenük után legyűrték a keleti régió abszolút legjobbját, a Virtus.Pro-t, majd a NiP-et is két vállra fektették. Ezzel az utóbbi években gyengélkedő és felemás eredményeket produkáló együttes már-már a 2011-es világbajnoki formáját idézte.

Az első négy a felső, míg a második négy az alsó-ágon folytathatja a küzdelmeket, és a csoportkörből még két játéknap maradt hátra. A két utolsó gárda búcsúzik a The International 9 további küzdelmeitől.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!