3 jövőbeli karakter képességei is napvilágot láthattak - Íme Nomad, Rosie és Crypto

Egészen érdekes tulajdonsággal vértezték fel némelyiküket, az Apex Legends bizony a jövőben is a csapatjátékra fog épülni.

Az Iron Crown event nemcsak az élő játékba hozott egy minimális frissességet, a mélyen elbújó fájlok is módosultak, az adatbányászok pedig több jövőbeli karakter képességeit is megtalálták. A nevük természetesen nem újdonság, többször hallhattunk már róluk, sőt Cryptot már valószínűleg animációs videóban is láthattuk. Lássuk hát, hogy miből élünk!

Crypto

Passive: Crypto és csapattársai látják, amit a drón 30 méteres körben észlelt.

Tactical: Felügyeleti kameradrón, ami 40 másodpercig aktív és 200 méteres hatótávval bír. Elpusztítható eszköz, de meghackelhetőek vele az ajtók, a loot ládák és felvehető vele a csapattársunk bannere.

Ultimate: Feltölt egy EMP (electromagnetic pulse) robbanást a drónból, amely shield sebzést okoz, lassítja az ellenfeleket és kikapcsolja a csapdákat.

Nomad

Passzív: Nomad és a csapattársai bónusz hátizsák férőhelyeket kapnak.

Tactical: Egy iránytű, vagy radar vezet a legközelebbi loothoz.

Ultimate: Letesz egy barkácsasztalt, amin aztán selejt dolgokat lehet bezúzni és új tárgyakat csinálni.

Nomad képesség leírásában talán az utli képessége a legérdekesebb, valljuk be, az Apex Legends jelenlegi képébe elég nehéz ezt elképzelni, de ha a Respawn továbbra is tartja magát a szezononkénti kőkemény 1 darab karakterhez, akkor ki tudja mikor kapjuk meg ezt a rejtélyes szereplőt. Az is lehet, hogy talán jövő ilyenkor, vagy még később...

Rosie

Eye for quality: Rosie át tud látni a falakon, és rejtett rekeszeket nyithat ki loot ládákban.

Supply for demand: A gombot lenyomva tartva kiválaszthatja a loot típusát. Az ilyen típusú loot falakon át érhető el.

Burglar's best friend: Eldob egy lemezt és odateleportál.

Black Market Boutique: Elhelyez egy egységet, ami ellopja a közelben lévő lootot.

Első ránézésre Rosie képességei is picit furának tűnnek. A karakter nagy része a lootolásra épül, és talán túlságosan nagy hangsúlyt kapnak benne a loot konténerek. Természetesen Rosie is várathat még magára, így a Respawnnak van még ideje dolgozni rajta. Ő is megjelent már egyébként különféle Apex anyagokban, például a második szezon egy promó gifén.

De nemrég az Apex Legends producere, Tina Sanchez is megosztott két képet, amelyen egy csapattal bizonyos mozgásokat rögzítenek, talán pont Rosie-ét, vagy Cryptoét.

Bárhogyan is lesz, a Respawn jó pár karaktert tartogat még számunkra, bár nem biztos, hogy érdemes összekötnie a megjelenésüket a háttértörténettel, így pedig szezononként kiadni egyet. Ne feledjétek, ezek csak leakek, a karakterek hivatalos megjelenéséig még bármi változhat.

Nektek hogy tetszenek ezek a képességek?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!