Minden, amit az Operation Ember Rise updateről tudni kell!

Minden, amit az Operation Ember Rise updateről tudni kell!

A Raleigh Major utolsó napján nem csak a végső győztes neve derült ki, de az új Operationről is jó néhány dolgot megtudtunk, érkezik a játékhoz az első Battle Pass is.

A legtöbben az a Y4S2 frissítése után valami igazi újdonságra vágytak, és bár kaptunk egy pár új dolgot, pálya és fegyver terén nem bővült a játék repertoárja. A Y4S3 update az Operation Ember Rise nevet viseli, melyben két új operátor, egy perui és egy mexikói - Amaru & Goyo -, Kanal átdolgozott verziója és egy kísérleti mini Battle Pass található.

Pontos megjelenési dátummal még nem állt elő a Ubisoft, de valószínűleg szeptember elejére datálható az Ember Rise megjelenése. Augusztus 19-étől viszont a teszt szerveren már elérhető. Három hétig aktív lesz itt az update, mert szeretnének minden bugot kiszűrni és a lehető leghamarabb javítani.

Két új operátor

Közép- és Dél-Amerikából csatlakozott a csapathoz két új kommandós, Amaru és Goyo. Előbbi a támadó, egy komoly csáklyavetővel felfegyverezve, míg utóbbi a védő, egy trükkös kis robbanócsomaggal a tarsolyában. Felfedték a felszereléseiket és egy videóban be is mutatták őket:

Amaru - támadó

Goyo - védő

Gameplay

Rework

Ebben az évben új pályák helyett inkább a meglévőket dolgozzák át, így esett a választás a Kanalra. Megannyi helyen és részletében módosították a kikötőt és hozzátartozó épületeket, de inkább menjetek ti magatok körbe a felújított mapon:

Battle Pass

A valódi Battle Pass nagyjából a Year 4 végén (Season 4) érkezik meg, addig viszont tesztelés szempontjából kap a közösség egy mini Battle Pass koncepciót, ami a Call me Harry nevet viseli. Az első része 7 napig fut majd, és 7 szintet tartalmaz. Ha mindegyiket teljesítjük egy Dr. Harishava "Harry" Pandey chibi üti a markunkat. A fejlődésről olyan nagyon sok szót nem ejtett a fejlesztőgárda, de annyit azért tudunk, hogy Battle Pointokat szerezve tudjuk szintezni magunkat. Ez az első verzió teljesen ingyenes lesz.

A teljes verzióban két út választható majd, egy Free (ingyenes) és egy Premium (fizetős). Ha az ingyenesen utat választjuk, akkor is megszerezhetjük az összes Premium részben szereplő jutalmakat, de ehhez nyilván több erőfeszítést kell majd tennünk BP pontok terén. A BP egyébként egy kis sztorival is megfűszerezi a játékot, a fejlődés révén egyre többet tudhatunk meg ugyanis Harryről és a többi operátorról.

További néhány fontosabb tudnivaló:

  • Lesz egy Unranked playlist, amelyre a Rankedre vonatkozó szabályok érvényesek, de MMR nincs
  • Várhatóan lesz egy új top-tier rank, Champions néven (5k MMR felett)
  • A Ranked Matchmakingben lesz MMR megkötés, így ha két játékos között túl nagy a különbség, nem tudnak egy csapatban játszani. A cél az, hogy bronz játékosok ne hívjanak maguk mellé Diamondosokat boost miatt.
  • Theme Park, Fortress, és Hereford Base kikerül Rankedből, Kanal viszont játszható lesz.

Smoke Elite kosztümje is ezzel a frissítéssel érkezik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!