Ha fejtörést okoz a Combo Priest: Ezek a leghatékonyabb paklik ellene

Ha fejtörést okoz a Combo Priest: Ezek a leghatékonyabb paklik ellene

Mutatjuk, hogy milyen paklikkal veheted fel a leghatékonyabban a harcot a Combo Priest ellen.

A Combo Priest jelenleg a leghatékonyabban működő koncepció Rank 4 és Legend között, ami már az előző héten is az élbolyban volt, és még mindig igencsak számottevő ellenfél, amivel kimagasló győzelmi ráta érhető el.

Mint ahogy ilyen esetekben mindig, úgy ezúttal is felmerül a kérdés, hogy mégis milyen paklik állják meg helyüket vele szemben? Mutatjuk a HSReplay statisztikái alapján leghatékonyabb paklikat a Combo Priest ellen!

Aggro Warrior (51,9%)

Kód: AAECAQcE0gKvBKCAA5+3Aw0WHJ0CkAOOBZ3wAtH1ArP8Ap+hA/SnA4KoA/WoA9ypAwA=

A nagy tempót diktáló Aggro Warrior az Enrage mechanikára épít, és használ minden egyéb olyan eszközt, amivel kiaknázhatja a Class eme egyediségét. A kezdőkézbe kerülhet a Town Crier, az Eternium Rover és a Temple Berseker, amikkel egyszerre pörgethetjük a lapokat, hajthatunk végre ideális cseréket és okozhatunk kellemetlen perceket ellenfelünknek. A pakliban több Charge lény is helyet kapott, mint a Kor'kron Elite, Leeroy Jenkins és Grommash Hellscream, amik a Bloodsworn Mercenary jelenlétében még fenyegetőbbek lehetnek.

Murloc Shaman (53,3%)

Kód: AAECAaoIAt6CA5ybAw7FA9sD/gPjBdAHpwiTCeKJA4yUA7WYA8aZA/SZA6+nA8qrAwA=

Az abszolút legolcsóbb deck a listán, ami Combo Priest ellen 53,3%-ban nyeri a meccseket, míg az osztállyal szemben összességében kimagasló 67,7%-ot produkál. A Murloc Shaman ereje az egyszerűségében rejlik, hiszen jó lapjárással már az ötödik-hatodik körben pontot tehetünk vele a mérkőzés végére.

Control Warrior (54,4%)

Kód: AAECAQcIkvgCg/sCjvsCoIADhp0DqKQD8qgDn7cDC0uiBP8HnfACm/MCnvsCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

A jó öreg Control Warriort senkinek sem kell bemutatni, hiszen a jelenlegi meta egyik legjobb paklijáról van szó, amivel ugyan kissé lassan, de biztosan haladhatunk felfelé a ladderen. Ebben a koncepcióban egy Omega Assembly be lett cserélve a SoU új öt manás leszedésére, a Plague of Wrathra, ami többek között briliáns összhangban van a Warpath-szal. A Combo Priest ellen 54,4%-os győzelmi arányt hoz a Control Warrior.

Highlander Hunter (61,1%)

Kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBN4FrgbFCNsJ7Qn+DJjwAp7wAoDzAqCAA6eCA5uFA6CFA/WJA6KKA+aWA/mWA56dA7uhA/yjA+WkA5+lA6KlA6alA4SnAwAA

A legdrágább és egyben leghatékonyabb pakli, ha a Combo Priest elleni teljesítményt vizsgáljuk. A Highlander Hunter abban az esetben sem hagy cserben, ha esetleg nem kifejezetten Priest ellen készülsz, hiszen a Paladinon kívül minden osztály ellen meglehetősen pozitív a mérlege.

Neked is fejtörést okoznak a Combo Priest elleni meccsek? Milyen taktikát alkalmazol ilyen helyzetekben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!