Maximális respekt: monitor nélkül WoW-ozik egy vak streamer!

Maximális respekt: monitor nélkül WoW-ozik egy vak streamer!

BlindlyPlayingGames PVP módban keseríti meg az ellenfelei életét, ehhez monitor sem kell neki.

Képzeljétek el, hogy úgy játszotok egy PVP játékkal, hogy kikapcsoljátok a monitort. Általában ezt sértésnek, vagy poénnak szokták venni a legtöbben, de BlindlyPlayingGamesnek ez a mindennapi élete. A World of Warcraft közösségben elég ismert a vak streamer, aki Twitchen és Youtube-on is folyamatosan gyártja a tartalmakat. Legutóbb megkérdezték a videóst, hogy mutassa már meg a setupját, mert nem hiszik el, hogy tényleg monitor nélkül halmozza a győzelmeket. BlindlyPlayingGames eleget tett a kérésnek és megfordította a webkameráját, hogy mit mutatott a kép? Nézzétek meg ti magatok!

A streamer setupja mindössze egy billentyűzetből, egy fejhallgatóból, egy webkamerából, egy mikrofonból, egy laptopból és egy asztali számítógépből áll. Monitornak nyoma sincs és a laptop képernyője is csak azért világít, hogy egy felolvasó programmal követni tudja a chat történéseit. BlindlyPlayingGames egy Foggyhaze nevű Gnome Mistweaver Monkkal gyógyítja a csapattársait, mivel a healert tartja a legizgalmasabb kasztnak a játékban. Általában Mythic dungeonöket és Arena meccseket vív meg, mivel a raidelést nem találja elég szórakoztatónak.

Rengeteg hotkeyt és egyéb programot használ, hogy pontosan tudja mi is történik a játékon belül. Egyszer készített is egy útmutatót azoknak, akik hozzá hasonlóan szeretnének WoW-ozni. Addonok, parancsok és tökéletes UI beállítások szerepelnek ebben a guide-ban, amit érdemes mindenkinek átnézni, ha egy rövid időre szeretné beleképzelni magát egy vak WoW-os helyébe.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!