Virtus.Pro játékossal erősít a Na'Vi Dota 2-ben!

Virtus.Pro játékossal erősít a Na'Vi Dota 2-ben!

A DPC indulása előtt megvan az első nagy átigazolási hír, Pavel ‘9pasha’ Khvastunov elhagyja a Virtus.Pro együttesét és pályafutását az egyre jobb formában lévő Natus Vincerenél folytatja.

A The International 9 után megkezdődtek a mozgolódások a csapatoknál és mindenki igyekszik felkészülni az új szezonra. A Független Államok Közösségének (röviden CIS = FÁK) eddigi egyeduralkodója, a Virtus.Pro idén sem tudta megvalósítani a hozzájuk fűzött reményeket a világbajnokságon, így a változás elkerülhetetlen. Ugyan a VP jobb helyen zárta végül a versenyt (9-12. hely), mint az ukrán ellenfele (13-16. hely), a Na'Vi mégis le tudta győzni a csoportmérkőzések alatt az oroszokat.

A VP négy játékosa RAMZES666, No[o]ne, Solo és 9pasha 2016 augusztusa óta játszott együtt megszakítás nélkül, míg RodjER 2018 februárjában csatlakozott hozzájuk. Három év után azonban ez a mag megbomlik, és nem csak 9pasha távozik, hanem edzőjük Arsenly ‘ArsZeeqq’ Usov is. Egyelőre arról nincs információ, hogy más elhagyja-e a Virtus.Pro-t.

A Na'Vinál 9pasha Evgeniy ‘Blizzy’ Ree helyére érkezik, aki úgy döntött tart egy rövidebb szünetet a versenyszerű Dotában. A Na'Vi új rostere:

  • ua Vladislav «Crystallize» Krystanek
  • il Idan «MagicaL» Vardanian
  • ru Pavel «9pasha» Khvastunov
  • kg Bakyt «W_Zayac» Emilzhanov
  • ru Akbar «SoNNeikO» Butaev

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!