SumaiL és s4 kikerült az EG-ből, de két új játékos érkezett!

SumaiL és s4 kikerült az EG-ből, de két új játékos érkezett!

A sikertelen hosszú szezon és a vb felejthető eredményét követően komoly változásokat eszközöltek a csapatnál, "Magnus fia" s4 és SumaiL búcsúzott, helyükre Abed és RAMZES66 érkezett.

A 2018/19-es szezon az előzetes várakozásokat is alulmúlta az amerikai szervezetnél, ugyanis egyetlen Majort és nagyobb volumenű versenyt sem sikerült megnyerniük. Legjobb eredményük mindössze egy második hely volt az ESL One Birminghamen júniusból. Az új DPC-re viszont nem akartak nekifutni ugyanazzal a felállással, ezért komoly átalakításokat hajtottak végre a csapatnál.

Elengedték Gustav “s4” Magnusson-t, aki így szabadon igazolhatóvá vált, Sumail “SumaiL” Hassan-t azonban továbbra is szerződés köti az együtteshez, viszont bárkivel leülhet tárgyalni átigazolás kapcsán. Az EG szeretné segíteni mindkettejüket, hogy méltó otthonra leljenek a jövőben.

A két játékos helyére ráadásul már meg is találták a megfelelő pótlást. A mid, vagyis a kettes pozícióra Abed “Abed Azel L. Yusop érkezett. Korábban olyan csapatoknál játszott, mint a Fnatic, Digital Chaos vagy az Execration. A skilljét azonban nem igazán lehet vitatni, mindegyik gárdánál kiemelkedett és igazi húzóerő volt, valamint ő volt az első játékos a világon, aki elérte a 10k mmr-t. Emellett ne felejtsük el, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek bátran pickelhetik Meepo-t is.

A négy játékost a Virtus.Pro talán legnagyobb neve egészíti ki, viszont carry helyett offlane-re igazolták le Roman “RAMZES666” Kushnarev-t. Nem lesz számára nagy újdonság, karrierje kezdetén ebben a pozíción teljesített sokáig. Eredményei magáért beszélnek, sok versenyen az egyik legjobb játékos volt, megnyerte korábbi együttesével a Kuala Lumpur Majort, és két továbbin ezüstéremig jutott.

Az Evil Geniuses tehát az alábbi csapattal kezdi meg a 2019/20-as DPC szezont:

  1. Artour “Arteezy” Babaev
  2. Abed “Abed” Azel L. Yusop
  3. Roman “RAMZES666” Kushnarev
  4. Andreas “Cr1t-” Nielsen
  5. Tal “Fly” Aizik
  6. Sam “BuLba” Sosale - edző
  7. Wilson “Fronz” Teng - menedzser

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!