Hirdetés

Hagyományt teremtene az ITSH üzleti ligája!

Mozgalmas döntőn vagyunk túl, de még tartoztunk a szervezőkkel és győztesekkel készített interjúkkal.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Hirdetés

Az IT Services Hungary egyedülálló módon emelte be az e-sport játékokat a cég mindennapi életébe. Az alkalmazottak egymással mérkőzhettek meg Counter Strike: Global Offensive-ben, League of Legendsben és Hearthstone-ban, hogy eldöntsék ki viheti haza az ITSH Summer League trófeáját. A döntőről készült összefoglalónkat itt olvashatjátok. 

Az izgalmas meccsek között a szervezőcsapat több tagját is megkérdeztük, hogy miért hozták létre a ligát és mi volt a legnagyobb nehézség a szervezés során. Karsheh Nabil, Báthori Kata és Csépe Levente számos kulisszatitkot árult el hazánk első céges e-sport ligájáról.

Hogy sikerül-e a szervezőknek hagyományt teremteni, arra csak a jövő adhat választ, de abban biztosak lehetnek, hogy valami nagy dolgot tettek le az asztalra. Ezt a számok is alátámasztják. Közel 100 játékos vett részt a küzdelmekben, a döntő nézettsége volt, hogy átlépte a 300 főt, ami egy 4800 alkalmazottat számláló vállalatnál nem kis szó. A csapatok és a játékosok mindent beleadtak a Summer League összecsapásain és nem titkolt szándékuk, hogy a bajnoki címüket megvédjék a következő szezonban. A Hearthstone bajnoka Komlósi "omlosi" Máté, a CSGO-ban győztes JustFriends csapatából Guthy Miklós és a LoL-ban diadalmaskodó ITsHÖR kapitánya, Angyal Róbert válaszolt kérdéseinkre.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés