Megszólalt a Blizzard a SN1P-SN4P botrányok kapcsán!

Megszólalt a Blizzard a SN1P-SN4P botrányok kapcsán!

Végre hivatalost választ kaptunk a SN1P-SN4P kitiltásokkal kapcsolatban.

Az elmúlt hetekben több poszt és cikk született a SN1P-SN4P OTK Warlockkal kapcsolatban. Először lelepleztek egy játékost, aki 69 alkalommal pörgette meg a három manás Legendary kártyát egy körben, majd kibannoltak egy Wild kártyást, aki szintén SN1P-SN4P paklival próbálkozott minél jobb helyezéseket elérni. A fokozódó hangulatot nem nézhette tétlenül a Blizzard, Kauza röviden összefoglalta a cég álláspontját egy rövid Reddit posztban!

Kauza leírása alapján a Blizzard folyamatosan figyeli a SN1P-SN4P-pel kapcsolatos reportokat és könyörtelenül tiltja azokat a felhasználókat, akik kihasználják az "extended timer bugot". Magyarul a Blizzard alkalmazottjai felállítottak egy sztenderdet, ami az emberi gyorsaság alapján kipakolható SN1P-SN4P-ek számát jelenti és az ettől jelentősen kiugró értékeket már úgy értelmezik, hogy bugkihasználás / csalás.

Ez az egész érthető is, azonban a Hearthstone animációs hibáit kihasználó játékosok eddig is jelen voltak a közösségben, furcsa, hogy most kezdték el őket ritkítani. Elég nagy számban tiltottak ki az echo Mech használata miatt kártyásokat, azonban a felülvizsgálatok alapján sokukról már ezek le is kerültek. Ettől függetlenül rengetegen háborognak a poszt alatt, hogy egy évek óta ismert hiba (Nozdormu, Shudderwock, Mage Quest + végtelen Fireball stb.) miatt kezdtek el tömegesen purgálni. Végszóként megerősítette a Blizzard, hogy törekednek arra a jövőben, hogy kizárólag a csalókat szankcionálják, de ez a kommunikáció több kérdést vet fel, mint amennyi választ valójában tartalmaz.

Ha ti is kaptatok tiltást, ami teljesen jogtalanul ért titeket, akkor nem kell aggódni. Hamarosan visszaállítják a felhasználói fiókotokat és újra élvezhetitek a "kínai mesekártya" minden szépségét.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!