Így fest a tesztszerveres Doomfist nerf, illetve a Tracer és D.Va buff a gyakorlatban

Így fest a tesztszerveres Doomfist nerf, illetve a Tracer és D.Va buff a gyakorlatban

Néhány lelkes játékos összehasonlító videót készített az átalakításokról. 

Pár nappal ezelőtt a Blizzard egy hatalmas frissítést tett közzé a PTR szervereken, melyben több mint egy tucat karaktert alakítottak át kisebb nagyobb mértékben. Orisa, Sigma és Baptiste például nerfet, míg mondjuk Lúció, Winston és Roadhog némi buffban részesült. A hivatalos változtatások mellett azért a fejlesztők készültek számunkra néhány rejtett újdonsággal is, ha kíváncsiak vagytok rájuk, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A dokumentált változtatások egyébként nagy hatással lehetnek a játék eljövendő metájára. A Doomfist Rocket Punch képességére mért nerf például jócskán visszavesz majd a karakter hatékonyságából. Egy lelkes játékosnak köszönhetően össze is tudjuk hasonlítani, mennyivel lett lassabb a hős ütésének feltöltődése.

Quick comparison of the Doomfist nerf on the PTR from r/Overwatch

Szerencsére több karakterről is készült összehasonlító videó és az alábbiakban azt láthatjátok, Tracer mennyivel hamarabb képes végezni a célpontjával nagyobb távolságból, a fallof damage buff miatt. Emlékeztetőül, a karaktert nem nagyon láthatjuk akcióban a tavalyi GOATS formáció megjelenése óta.

Quick look at the tracer falloff buff :) from r/Competitiveoverwatch

D.Va Defense Matrixának buffolása is jól szemléltethető egy összehasonlító videón keresztül. A képesség regenerációja ugyan csak alig pár százalékkal gyorsabb, mégis lényegesen hamarabb töltődik fel teljesen.

Dva matrix buff comparison :D from r/Overwatch

A változtatások első körben ígéretesnek néznek ki, bár egyes profi játékosok nem feltétlenül elégedettek, mivel véleményük szerint a Blizzard merészebben is átalakíthatott volna több hőst is. Összességében az irány jó lehet, de reméljük a fejlesztők nem állnak meg itt. 

Nektek egyébként hogy tetszik a frissítés? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!