Játékmenet videón láthatjuk az Apex Legends 3. szezonjának új fegyverét

A Titanfall szériában csak anti-titan fegyvernek becézett stuki eljön, hogy az Apex világában is elkenjen egy-két gúnyos mosolyt.

Az elmúlt napokban a Respawn magasabb fokozatba helyezte a harmadik szezon iránti hype keltést, ugyanis két videót is kiadtak, amelyek a játék következő fázisát tárják a szemünk elé. Az első videó az új pályát volt hivatott beharangozni, a World's Edge névre keresztelt térkép egy merőben új látványvilágú terület lesz, ahol a forróság és a jég kéz a kézben járnak.

Sokáig arról szólt a fáma, hogy a Respawn is a Fortnite mintáját követve egy adott térképet fog folyamatosan módosítani, ám úgy néz ki, hogy valójában mást tartogattak a tarsolyukban, a második szezon térképváltozásai inkább csak egy kis időhúzásnak feleltek meg.

A második videóval valamivel nagyobb betekintést kapunk a harmadik szezon hangulatába, in-game felvételek elevenítik meg számunkra a pálya valódi kinézetét, illetve bemutatkozik a szezon új fegyvere is, a Charge Rifle.

Kaliberét tekintve a Charge Rifle is lehetne talán drop exkluzív fegyver, ebben az esetben viszont jó pár játékos kiégne valószínűleg, ugyanis egy átlagos felhasználó találkozna vele 10-20 meccsenként egyszer. Reménykeltő tény azonban az, hogy a videóban 4x-8x-es scope-ot láthatunk a fegyveren, vagyis valószínűleg fel lehet szerelni különféle kiegészítőkkel, a drop exkluzív fegyverekre pedig ez nem jellemző.

Mindezenfelül láthatunk néhány új skint is a felvételeken, Pathfinder és Lifeline már biztosan kap a pályához illeszkedő gúnyákat, az előzetes tippek szerint Battle Pass skinek lesz. Végül de nem utolsó sorban pedig jön a hack mester, Crypto is.

A harmadik szezon október 1-én, magyar idő szerint várhatóan 19:00-kor érkezik!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!