Zedd témájú Widowmaker skin bukkant fel az Overwatch League döntőjében!

A világhírű lemezlovas felkonferálásánál jelent meg az egyedi hőskinézet. 

A 2019-es Overwatch League szezon a végéhez ért és a tegnapi nap folyamán rendezték a Grand Finalst, ahol a San Francisco Shock és a Vancouver Titans küzdött meg egymással a dicsőségért és a több mint 1 millió dolláros fődíjért. A két csapat abszolút megérdemelten jutott el idáig és sokan úgy vélekednek, az egész versenysorozatban jelenleg ez az egyetlen rivalizálás, ami igazán számít. 

A mérkőzést a Philadelphiai Wells Fargo Centerben rendezték meg és a show részeként fellépett az orosz származású német lemezlovas, Anton Igorevics Zaszlavszkij, azaz Zedd. Érdekesség, hogy a DJ imádja a játékot és többször feltűnt már az OWL csapatok videóiban, ráadásul tavalyi születésnapi bulijára meghívta a New York Excelsior Tank játékosát, Dong-gyu "Mano" Kim-et is.

Zedd tehát tökéletes választás volt a Grand Finals felvezetésére és a nézők bízhattak benne, hogy DJ Khaled tavalyi cringe fiesztája nem ismétlődik majd meg. A Show egyébként rendben is volt, ráadásul a lemezlovas felkonferálásakor egy Zedd témájú Widowmaker skin is feltűnt az óriáskivetítőn, amit az alábbi videóban tudtok jobban szemügyre venni. 

A Twitch chat természetesen megőrült a hőskinézet láttán, ráadásul a közösségi médiában is rengetegen kérték a Blizzardot, hogy tegye elérhetővé a "Zeddomaker" skint. Attól függetlenül, hogy csak egy recolorról van szó, promóciós szempontból zseniális népés lenne Jefféktől, ha ilyen hírességek saját karakter kinézetet kapnának. 

Ti mit szólnátok egyébként egy Zedd skinhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!