A San Francisco Shock nyerte az Overwatch League második szezonját!

A San Francisco Shock nyerte az Overwatch League második szezonját!

A csapat kisebb meglepetésre 4-0 arányban verte a megingathatatlannak hitt Vancouver Titanst. 

Tegnap éjjel rendezték a 2019-es Overwatch League szezon döntőjét, ahová a hosszú hónapos küzdelmek után a San Francisco Shock és a Vancouver Titans jutott be. A találkozónak a Philadelphiai Wells Fargo Center adott otthont, melyet a Blizzard sikeresen megtöltött és érdekes programokkal, illetve látványos show-val szórakoztatta a kilátogatókat. A mérkőzés előtt fellépett a német lemezlovas Zedd is, akinek felkonferálásakor egy saját témájú Widowmaker skin is megjelent az óriáskivetítőn. 

A két csapat közti rivalizálás és a a tény, hogy az alapszakaszi pontok alapján az eredményjelző tábla első két helyezettje játszotta a döntőt, remek hangulatot adott a találkozónak és sokan arra számítottak, egy kiélezett meccsnek lehetünk majd szemtanúi. Sajnos a várakozások nem jöttek be, ugyanis a Vancouver Titans mintha nem lett volna korábbi önmaga a pályákon, ezzel szemben a San Francisco Shock játékosai szinte lubickoltak. 

Lijiang Towert egyértelműen dominálták a kaliforniaiak, továbbá Eichenwaldén sem ismertek kegyelmet. Temple of Anubison majdnem fordult a kocka, a Shock azonban itt is felülkerekedett a Vancouveren, a kegyelemdöfést pedig Gibraltáron egy megállíthatatlan támadást követően védekezőként vitték be, szétzúzva a Vancouver fordításról szövögetett reményeit. A végeredmény domináns 4-0 és a San Francisco Shock lett 2019 Overwatch League bajnoka, megszerezve az örök dicsőséget és az 1.1 millió dolláros fődíjat. 

Ha kíváncsiak vagytok a teljes mérkőzésre, ezen a linken tudjátok azt megtekinteni, ha pedig csupán a legjobb pillanatokat néznétek végig, az alábbi videót ajánljuk figyelmetekbe!

Ti számítottatok rá, hogy a San Francisco Shock lesz a szezon bajnoka? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!