Újabb távozó a Virtus.Pronál, de a következő versenyre megvan a felállás!

Újabb távozó a Virtus.Pronál, de a következő versenyre megvan a felállás!

A hivatalos Twitter oldalán jelentette be a csapat, hogy milyen ötössel indul az MDL Chengdu Major selejtezőin, de Rodjer távozásáról is beszámoltak.

Nincs könnyű helyzetben az orosz gigász Virtus.Pro, az elmúlt években hiába volt rendre a szezon során a világ egyik legerősebbje, a The International-t végül eddig még nem sikerült megnyerniük. Egy hosszú történet ért záródott most le, de egy új fejezet nyílik a VP életében. A csapatból négyen 3 éve együtt játszottak, Rodjer pedig másfél éve volt tagja a keretnek. Szeptemberben viszont RAMZES666, illetve 9pasha is elhagyta a VP-t, és kérdéses, hogy sikerül-e pótolni őket a közeljövőben.

A keresgélés úgy tűnik véget ért. Elsőként a J.Stormból érkezett Roman "Resolut1on" Fominok érkezett Solo és No[o]ne mellé. A két fennmaradó helyet egyelőre próbajátékosok töltik fel, és közülük is csak egyet neveztek meg hivatalosan. Az együttes carry játékosa Egor "epileptick1d" Grigorenko lesz, aki új névnek számít a profik között. Az ötödik személyt egyelőre nem említették meg, a Liquipedia oldalán viszont feltűnt egy moldovai játékos, Vitalie "Save" Melnic neve is.

Az MDL Chengdu Major selejtezői október 5-én kezdődnek, ekkor láthatjuk majd először akcióban a megújult Virtus.Prot, és kiderül milyen ütőképes ötöst sikerült összeraknia vezetésnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!