Megvan az Alliance új ötöse, és Loda beszélt az előzőek távozásáról!

Megvan az Alliance új ötöse, és Loda beszélt az előzőek távozásáról!

Újra egy mix csapattal próbálkozik meg Loda irányítása alatt a szervezet, két svéd mellett volt bolgár, izraeli és német játékosuk is.

Nagyjából egy hete ért váratlanul sokakat, hogy a The Alliance tudatta követőivel játékosainak távozását. Az egyre jobb eredményeket produkáló lelkes ötös döntése nem igazán volt érthető, azonban nem kellett sokáig keresgélniük. A 2020-as TI Svédországban kerül megrendezésre, ezért a szintén svéd székhelyű szervezetnek blama lett volna, ha nem talál gyorsan új alakulatot, hogy nekivágjon az új szezonnak, megcélozva a kijutást.

Lodát, az Alliance edzőjét megkérdezték, hogy mi volt az oka a távozásnak:

"Nehéz megmondani. Nagyon úgy tűnt első, hogy továbbra is velünk maradnak, aztán valószínűleg meggondolták magukat. Ez időnként megesik, még akkor is ha nem szeretnéd. Azt gondolom, hogy valami újba akartak belevágni és volt is hozzá lehetőségük."

Egy új utazásra indul a szövetség, miután leigazolták a Fata stacket. Még épp időben tették, hiszen október 5-én kezdődik az első selejtező a Major-Minor párosra. Papíron ez a csapat elég erősnek tűnik, három TI9 résztvevő is van köztük, sőt Limmp és Handsken már korábban is játszott együtt az Alliance égisze alatt. A legnagyobb érdekesség viszont az eddig core pozícióban játszó Fata, aki most hard supportként igyekszik majd segíteni társait.

A The Alliance új ötöse:

  • Bulgaria Nikolay "Nikobaby" Nikolov
  • Sweden Linus 'Limmp' Blomdin
  • Israel Neta "33" Shapira
  • Sweden Simon 'Handsken' Haag
  • Germany Adrian "Fata" Trinks

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!