Visszatér a Kings Canyon az Apex Legends halloweeni eseményére - Fight or Fright áttekintés

Egy új limitált idejű játékmód, és számos új skin érkezik, amelyek közül két darab legendary fegyver skint ingyen is megszerezhetünk.

Elérkeztünk az októberhez, ami külföldön az igen népszerűnek számító halloween ünnep időszaka, tehát ez idő alatt minden erről szól, különösen a hónap második felében. Nemrég a Respawn leleplezte, hogy pontosan mivel is készülnek az Apex világában e jeles alkalomra; érkezik egy limitált idejű játékmód, ahol visszatérhetünk a Kings Canyonba, illetve lesznek küldetéseink is, amelyekkel akár két Legendary szintű fegyver skint is megszerezhetünk. Természetesen pénzköltésre is lesz alkalom, 24 megvásárolható kinézet érkezik, amelyeket megvehetünk direktbe, vagy kinyithatunk véletlenszerűen az event ládából. Nézzük is meg közelebbről a részleteket!

Limitált idejű játékmód - Shadowfall

Ebben a módban 34 Solo játékos landol az éjszakai Kings Canyon területén. Amelyik játékos meghal, az a Shadow Squad tagjaként újjáéled. A Shadow Squad katonái nem használhatnak fegyvereket, cserébe megnövelt mozgási és ugrási képességgel rendelkeznek. Ezenfelül felmászhatnak a falakra, illetve végtelen alkalommal éledhetnek újjá, hogyha újra megölnék őket.

A játék ezen szakasza addig tart, amíg már csak 10 élő játékos marad, akiknek aztán együttműködve el kell jutniuk egy evakuáló hajóhoz, a Shadow Squad tagjainak pedig minden áron meg kell ebben akadályoznia őket.

Érkeznek az event küldetések

Az ingyenes feladatokkal két darab Legendary fegyver skint is szerezhetünk; egyet a Devotionre, egyet az Alternatorre.

Esemény exkluzív kozmetikumokat is kapunk

A halloweeni event során 24 tematikus kinézet érkezik a játékba amiket három módon szerezhetünk meg.

  • Megvásárolhatjuk őket direktbe
    • Legendary kiegészítők: 1800 Apex Coin
    • Epic kiegészítők: 1000 Apex Coint
  • Elkészíthetjük őket Crafting Metalból
    • Legendary kiegészítők: 2400 Crafting Metal
    • Epic kiegészítők: 800 Crafting Metal
  • Kinyithatjuk őket event packokból
    • 700 Apex Coin egy ilyen pack

Az esemény packokból kivették az eventhez tartozó fizető eszközöket, és egyéb loottal töltötték fel, így a játékosok több mindent kaphatnak ezekből a ládákból. Íme az esélyek a tárgyak ritkaságára vonatkozóan:

A nem event kiegészítők a következők lehetnek: fegyver skinek, karakter skinek, hős kivégzések, banner hátterek, banner pózok, stat trackerek, intro szövegek, kiiktatás szövegek, Crafting Metal.

Bemutatkozik az új Heirloom item is

Lifeline is megkapja a maga Heirloom kiegészítőjét, amennyiben mind a 24 Fight or Fright kozmetikai kiegészítőt megszerezzük, Lifeline dobverőit megkapjuk ingyen. Az esemény végeztével ez a Heirloom is megszerezhetővé válik a sima Apex packokból.

Dupla XP hétvége a top 5 és annál jobb helyezésekért

Október 25. este 19:00-tól egészen október 28. 19:00-ig bónusz XP jár a top 5-ös helyezésekért és a győzelmekért.

Az Apex Legends halloween eseménye október 15-én érkezik, és egészen november 5-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!