Újabb magyar Apex Legends csapat tűnt fel a színen, bemutatkozik a WiLD felállása

Újabb magyar Apex Legends csapat tűnt fel a színen, bemutatkozik a WiLD felállása

A WiLD Multigaming is nyit a battle royale játékok világa felé.

Ha valami, akkor az Apex Legends kompetitív vonala még elmondhatatlanul gyerek cipőben jár, ám a közösség már lázasan készül arra az időszakra, amikor ez megváltozik. A játék 2019 februárjában jelent meg, a fél éves élettartam ellenére pedig még mindig nem rendelkezik publikus, vagy legalább korlátozott hozzáférésű custom móddal. A Respawn nem sokkal a megjelenés után elmondta, hogy nem igazán gondolkodnak kompetitív vonalon, valamivel később azonban ezt a kijelentésüket korrigálták, beígérték többek között a custom meccsek lehetőségét is a játékosoknak, illetve két nagy versenyt is rendeztek már.

Az igazi áttörés azonban még várat magára, a versenyek száma nagyon csekély, a lebonyolítás is sokszor a public mérkőzéseken alapul. Ennek ellenére viszont vannak szervezetek, akik már készülnek erre az áttörésre, nekiláttak a csapatuk felépítésének és képzésének. Az iponTHR egy ideje már működteti Apex Legends csapatát, 7ruv3, MrPatman és Roni1n lelkesen edzenek a jövőre, ahogy a LvL Up Esport is büszkélkedhet Sk1ddooval, Chres-szel és Slymeezzel.

Nemrég az ország egyik legrégebbi e-sport szervezete, a WiLD Multigaming is lerántotta a leplet a következő terveiről, ők is bejelentették a saját Apex csapatukat.

Szalami1, KALI és CrazyEnemy egyesítik erőiket és megpróbálnak minél magasabbra jutni a Ranked mérkőzések világában, no meg persze az idő közben érkező versenyeken.

A csapat menedzsere, Pálfy "Bone DaDDY" Tamás elmondta, hogy egyelőre a meghívásos versenyekre fektetik a hangsúlyt, közben pedig lázasan gyakorolnak, hogy amikor a Respawn bejelenti a már beígért custom rendszert és egy e-sport vonalhoz szükséges egyéb dolgokat, akkor készen álljanak a küzdelemre.

Az Apexet rengetegen temették, különösen a tavasz folyamán, amikor elindult a játék első szezonja, az ugyanis bőven hagyott kívánni való maga után. Az akkori Battle Pass-t nem nagyon találta el a Respawn, a térkép teljesen ugyanaz maradt, voltaképp Octane megjelenése jelentette a legnagyobb újdonságot. Most viszont elérkeztünk a harmadik szezonhoz, ami komoly bizakodásra adott okot; az új pálya nagyon jól sikerült, a meta egy érdekes sniper meta irányába módosult, Crypto koncepciója is meglehetősen egyedi lett, az új Charge Rifle pedig dominálja a harcokat.

A közösség bízik abban, hogy a játéknak van még esélye, és esetleg bemutathat egy olyan felemelkedést, mint amilyen az R6S-sel is történt.

A csapatoknak eredményes felkészülést, és sikerekben gazdag meccseket kívánunk!

Ha az Apex Legends neked annyira nem fekszik, LoL-ban viszont otthon vagy, akkor jó hírünk van, a WiLD League of Legends játékosokat is keres.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!