Látványos az új Medal of Honor bemutató, de kiderült, hogy csak VR verzió lesz belőle!

Látványos az új Medal of Honor bemutató, de kiderült, hogy csak VR verzió lesz belőle!

Egy olyan cím, amit talán mindenki ismer, legalábbis az FPS játékok szerelmesei biztosan hallottak már róla, új részt kap 7 év után, de csak VR-on lesz elérhető.

A Medal of Honor széria legelső kiadása 1999 október 31-én látott napvilágot, és az azóta eltelt 20 év alatt számtalan epizódot megélt, és szinte egytől egyik játszható volt PC-n vagy konzolon.

A Respawn Entertainment gondozásában éledt volna újjá 2012 után teljes pompájában a franchise, és bár valóban készül az Above és Beyond alcímmel ellátott rész, csak az Oculus Rift tulajdonosok élvezhetik majd a játékot. Egy interjúban Peter Hirschmann, game director beszélt arról, hogy első gondolatként nem VR-ra szánták alkotásukat, azonban megkereste őket a Facebook egy ajánlattal, és mivel még a tervezés korai szakaszában voltak 2017-ben, így nem volt nehéz ebben az irányban tovább haladniuk. Az alábbi trailerben pedig megtekinthetjük, hogy mit sikerült kihozniuk az új projektből eddig:

A játék a második világháborús Franciaországba kalauzol el minket, és a szövetségesek tagjaként kell megállítanunk Németországot, hogy elfoglalják a földet. A mostani állítások szerint kampány és többjátékos mód is helyet kapott a játékban, de ennél többet egyelőre nem tudni a készülő címről.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!