Egy podcastból kiderült, több operátor megváltozik a mid-season során!

Egy podcastból kiderült, több operátor megváltozik a mid-season során!

Úgy tűnik, hogy a Y4S3 mid season frissítése úton van, és már arról is tudunk, kik és milyen módon változhatnak meg a következő hetekben.

A Hot Breach podcast során a Ubisoft Barcelona fejlesztőgárdájának három tagja beszélt arról, hogy milyen nerfekre és buffokra számíthatnak a játékosok, ha egyszer megérkezik a patch. Attól függetlenül, hogy bizonyos esetekben konkrét operátorokat említenek, ezek a módosítások még változhatnak a jövőben.

Szerencsére a srácok beszédes kedvükben voltak, például megosztották, hogy Twitch Famasa rendelkezett a legjobb kill-to-death aránnyal, emiatt 5 töltényt elvettek tőle. A sorban Kaid következik, akinek az Electroclaw kapcsán adnak egy kis extra ranget, messzebbre ér el majd az elektromosság, azonban a shotgunja neki kevesebb golyóval rendelkezik majd. Glaz esetében pedig a sniper puskáján növelik a fire ratet (tűzgyorsaság).

Két operátor van, akit különösképpen figyelemmel tartanak, ők Lesion és Jackal. Utóbbi esetében a teszt szerverre már felkerültek a komolyabb nerfek, míg Lesionnél gyengíteni akarják a tüskéit, első körben a sebzés csökkentésével. Jackalhoz nem véletlenül nyúlnak hozzá, ugyanis a Ubisoft friss kimutatása szerint ő a legtöbbet bannolt karakter PC-n és konzolon egyaránt. A meccsek több, mint 66%-ában tiltják.

Emellett említést tettek még a fegyverekről is, és bár általában operátoronként megvan, hogy melyiket részesítik előnyben a játékosok, akad különös példa is. Mozzie esetében például hiába választják kétszer annyit a Commando 9-et, mint a P10 Roni-t, mindkét fegyvernél nagyjából azonos hatékonyságot mértek.

Egyelőre arról nem ejtettek szót, hogy pontosan mikor érkezhet egy nagyobb volumenű patch, de az látszik, hogy gőzerővel dolgoznak a finomításokon és hamarosan újra felkavarhatják a metát a fejlesztők.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!