Egyszer már gyanúba keveredett csalásért, most három szerveren is  elérte a Legend #1-et!

Egyszer már gyanúba keveredett csalásért, most három szerveren is elérte a Legend #1-et!

Többen kételkednek abban, hogy tiszta módszerekkel sikerült a nem mindennapi tett HKisCHINESE-nek.

Legendnek lenni nem kis teljesítmény, kiütni a Legend #1-et ritkaságszámba megy, egyszerre két szerveren Legend #1-nek lenni, szinte lehetetlen, de még erre is rátett egy lapáttal HKisCHINESE. A kínai játékos (vagy játékosok, ezt nem lehet kideríteni csak a battletag első részének alapján) egyszerre három szerveren ütötte ki a legmagasabb elérhető rankot, igaz Wild formátumban. Sokan kételkednek azonban abban, hogy ezt pusztán a játéktudásával sikerült elérnie...

Néhány hete CNBattleWolf neve bejárta a Redditet, ugyanis bizonyítottan kijátszott a SN1P-SN4P Warlock deckjében egy kör alatt 69 SN1P-SN4P-et, ami egyszerűen lehetetlen. Az animáció lassúsága miatt simán túlléphető a 75 másodperces körlimit, de általában 30-35 SN1P-SN4P-nél többet nem lehet kisajtolni még akkor sem, ha fürgébbek az ujjaink, mint egy Tetris világbajnoknak és egy kisebb ház árát is ráköltöttük a PC-nkre. CNBattleWolf esete kirobbantotta a SN1P-SN4P botrányt, aminek a következménye nem lett más, mint rengeteg jogtalan ban és egy furcsa magyarázkodás a Blizzard részéről. 

HKisCHINESE a Tier 1 legerősebb Wild paklijával érte el a Legend #1-et három szerveren is, de sokan állítják, hogy ő nem más, mint CNBattleWolf csak más néven. Egyelőre ezt nem bizonyította még senki, de többen állítják, hogy egy, és ugyanaz a két battletag mögött álló játékos.

Azóta további HKisCHINESE accountok lepték el a Wild ladder tetejét, miközben koreai "Super Bear" próbálja velük felvenni a versenyt

Természetesen már maga a név is sokak kezében kinyitja a bicskát, mivel a mostani Blizzard - Hongkong - Kína botrány kapcsán meglepő lehet, hogy valaki HKisCHINESE névvel játszhat, miközben a "Free Hong Kong"-ra megy a cenzúra. Ha HKisCHINESE tisztán érte el ezt a teljesítményt, akkor kijár neki a hatalmas gratuláció, de ha bármilyen nem megengedett eszközt is használt hozzá, akkor a Blizzard felelőssége, hogy az ilyen játékosoktól megszabadítsa a közösséget.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!