Egyre több forrás erősíti meg az Overwatch 2 létezését!

Az ESPN információi szerint továbbá új pályát és hőst is kapunk majd az idei BlizzConon. 

Kevesebb mint egy hét van már hátra a Blizzard játékok legnagyobb fesztiváljáig, a BlizzConig, ahol a pletykák alapján a stúdió a megannyi újdonság mellett leleplezi majd az Overwatch 2 munkacímen futó projektjét is. Pár napja érkezett egy komolyabb leak egy Metro nevű streamertől, aki tavaly egyébként pontosan "megjósolta" Ashe és a Reunion animációs filmet, hogy az új játék erősen PVE orientált lesz, azaz az event játékmódokhoz hasonlóan feladatokat kell majd teljesítenünk, továbbá a Blizzard teljesen átalakítja majd a franchise arculatát. 

Sokan persze kétkedve fogadták az információkat, mondván csak egy újabb kamu az egész Overwatch 2, nemrég azonban több komolyabb forrás is megerősítette, hogy a stúdió valóban dolgozik a projekten és a BlizzConon fogják majd leleplezni. Az ESPN legfrissebb riportja szerint az Overwatch 2-ben talenteket kapnak majd a hősök és négy fős story orientált küldetéseket lehet teljesíteni Rio De Janeiro városában. A történet nagy hangsúlyt kap majd az új játékmódban, de az információk alapján a Blizzard nem felejtkezik el az Overwatch rajongókról sem, ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben érkezik majd egy új pálya, ami Torontó városán alapszik, továbbá a híresztelések alapján egy új hőst is kapunk majd a játékba. 

Mindemellett az Overwatch 2 létezését megerősítették Ázsiából is, ugyanis japánban felbukkant egy még nem hivatalos Coca-Cola hirdetés, amin látszik az új játék logója. Érdekesség, hogy a cég hivatalos szponzora az Overwatch League-nek.

Update: Mindeközben érkezett néhány kép a játékról is, az alábbin például Tracer fejlődési fája látható:

Továbbá érkezett egy portré az Overwatch egykori kapitányáról Sojournról és egy csoportkép is, amin Lúcio, Mercy, Reinhardt látható. 

Összességében némileg előrébb lettünk, hiszen az ESPN és Slasher igencsak megbízható forrásnak számít az e-sport és gamer piacon és már biztosra vehetjük, hogy az Overwatch folytatást kap az idei BlizzConon. Külön öröm továbbá, hogy Metro infóival ellentétben egy új hőst és pályát is kapunk majd az alap játékba, szóval Jeff és csapata úgy tűnik, nem felejtkezett el az alap játék rajongóiról sem. 

Ti mit szóltok egyébként az Overwatch 2-höz? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!