Koppenhágai pisztolyhősök - alulmaradt s1mple

Koppenhágai pisztolyhősök - alulmaradt s1mple

Nem is gondolnátok, hogy melyik csapat melyik játékosa nyomta le s1mple-t egy bizonyos statisztikában.

Hétvégén tartották a 10. Blast Pro-t, mely 2017-ben indult útjára, most pedig visszatért oda, ahol megszületett a széria, vagyis Koppenhágába. Sokak nagy meglepetésére a FaZe megújult felállásával dominálta a mezőnyt, ezzel pedig 125 ezer dollárt zsebeltek be. A Scope.gg jóvoltából érkezett néhány érdekes statisztika, amire érdemes szemet vetni. Rögtön itt van egy, amiben s1mple alul maradt, mégpedig egy olyan játékossal szemben, akire biztos nem számítottunk.

Az öt legjobb pisztolyos játékosból kettő a Na'Vi-ban játszik, így azért sok félni valójuk nincs, mindenesetre érdekes, hogy a szebb napokat is látott Cloud9 játékosa, koosta hozta a legpontosabb pisztolyos statot, ami jóval megelőzi a második helyen lévő s1mple-t. Ezen kívül túl sokat nem tett hozzá a játékhoz, ugyanis rendre a tabella legalján láthattuk az amerikai játékost.

Egyébként ma már nem jelent annyit egy pisztolykör győzelem, mint anno, de azért négy kört is eredményezhet pályánként, ha force ellen is ügyesek vagyunk. Korábban adtunk tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen pisztoly setupokat érdemes használni. 

A következő statisztika arra vonatkozik, hogy egy eldobott flashsel hány ellenfelet sikerül vakítani. Ebben a legjobb a Team Liquid lett, őket az NiP, és a Cloud9 követte. Ezúttal pedig egyetlen csirke sem volt, mely belekontárkodhatott volna a statisztikába. Egyébiránt a vakítók használata elengedhetetlen a jól kivitelezett támadásokhoz T oldalon, ám ehhez képest a három legjobb stattal bíró csapatból, csupán az NiP jutott ki a csoportból és döntőzhetett, hogy aztán jól megverje őket a FaZe.

Az évben még egyszer biztosan lesz Blast Pro verseny, mégpedig Bahreinben a Global Final, ahol a FaZe, NiP, Astralis, és Liquid küzdenek meg a 350 ezer dolláros fődíjért december 12-14 között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!