Másfél év után csatlakozott egy profi csapathoz, majd kispadra ültették a hülyesége miatt!

Másfél év után csatlakozott egy profi csapathoz, majd kispadra ültették a hülyesége miatt!

A Minor előtt a Dota 2 világába visszatérő HellRaisers ötöse komoly gyakorlást tervezett, de ALOHADANCE nem volt hajlandó ezen részt venni, ezért száműzték őt a kezdőből.

A The International után a HellRaisers újra belevágott a Dota 2-be, igazoltak maguknak egy ígéretes ötöst, viszont már az új szezon elején kénytelenek lesznek változtatni a felálláson. Ilya 'ALOHADANCE' Korobkin korábban a 2014-ben aktív HR csapatában is helyet kapott, és most újra számoltak az ukrán tehetséggel. Az utóbbi időben leginkább streamerként tevékenykedő ALOHADANCE régi-új együttesénél viszont már az első Minor előtt kispadra ült. A vezetés az alábbi tájékoztatást adta az esetről:

"Sajnálatos módon ALOHADANCE megtagadta a csapattal való edzést és felkészülést, ezért nem tehettünk mást, minthogy kispadra ültettük, és megfelelő ajánlat esetén távozhat is. Ezzel a cselekedetével kockáztatja a csapat teljesítményét, de ettől függetlenül a HR ott lesz a Minorön. Elfogadhatatlannak és a profi mentalitástól távol állónak tartjuk ezt a viselkedést. Hamarosan bejelentjük majd az ötödik játékosunkat."

Ebben a történetben az a meglepő, hogy a VK oldalán maga a játékos is kitett egy posztot. Állítása szerint a probléma gyökerei mélyebbek, mintsem azt a HR elmondta volna, de további információt ő sem osztott meg egyelőre. Ráadásul bevallása szerint szeretne igazából a szezonra felkészülni, és kevesebbet akar streamelni. Nem úgy néz ki, hogy a kemény munkát választotta volna eddig.

A The Summit 11 Minor november 7-10. között tartják meg, az összdíjazása 300 ezer dollár és 660 DPC pontot osztanak szét a résztvevők között. Az első helyezett pedig továbbjut a Chengdu Majorre. A HR új ötöse:

  • Ukraine Illa 'ALOHADANCE' Korobkin (kispad)
  • Russia Yaroslav 'Miposhka' Naidenov
  • Russia Dmitry ‘DM‘ Dorokhin
  • Russia Alexander ‘Nix‘ Levin 
  • Ukraine Alik ‘V-Tune‘ Vorobej (kölcsönben)

Van szerintetek esélye a HellRaisersnek?

Borítókép forrása: Gosugamers.net

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!