Egy hibának köszönhetően keverednek a skillek a visualokkal

Egy hibának köszönhetően érdemes óvatosabbnak lenni a megszokottnál.

Adott egy szinte tökéletes pillanat, mikor a távolban meglátod az ellenfelet és már becéloztad, egyetlen tizedmásodpercre vagy attól, hogy kioszd életed legtökéletesebb fejlövését, majd mikor meghúzod a ravaszt kiderül, hogy az csak egy Mirage decoy volt.
A leírt jelenség egy hibának köszönhetően megtörténhet, de hogy miről is van pontosabban szó, azt az alábbi videó árulja el nekünk.

Broken game or new mod? from r/apexlegends

A játékos, aki posztolta Reddire a fenti videót, Mirage és Octane kombinációját kapta a rendszertől. A bannerjén tisztán látszik Octane, míg a HUD már Mirage képességeit mutatja, a trademark decoy-al együtt, de a megszokott Holographic Trickster helyett egy Octane másolat jön létre, az ő sajátos futási animációjával együtt.

Egyelőre az még nem tisztázott, hogy mi okozta a hibát, vagy hogy azt más játékosok is így látják-e, és nem egy egyéni jelenségről beszélünk. Egyesek úgy vélik, hogy egy közelgő Mirage tematikájú esemény nem várt pillanata jelent meg a játékos képernyőjén.

A hibát egyébként a közösség meglepően pozitívan fogadta, már amennyire lehet egy ilyen dolgot pozitívan kezelni. Sőt, sokan még egyéb elméleteket is elkezdtek gyártani rá, hogy milyen jó kiegészítés is lehetne ez Mirage egyébként is egyedi készletében.

Ti találkoztatok a hibával?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!