MidOne távozik, és két korábbi világbajnokkal erősít a Team Secret!

MidOne távozik, és két korábbi világbajnokkal erősít a Team Secret!

A The International 2019 után szünetet tart a Team Secret, és nem játszanak a szezon első Major versenyén, de Puppey nem feltétlenül pihen, hiszen két korábbi világbajnokkal erősítette meg csapatát.

Távozott az együttestől a TI után Yeik “MidOne” Zheng, korábbi mides, akinek a helyét a csapat carryje veszi majd át. A maláj játékos mellett az ötös edzője, Lee “SunBhie” Jeong is továbbállt, helyére a Team Liquiddel TI7-et nyerő Lee “Heen” Seung Gon érkezett.

Miután sok felkészülést igényel az előttük álló szezon, mindennél fontosabb lesz a bootcampelés. MidOne rengeteget utazott emiatt és a csapat sikere érdekében sok mindent feláldozott, nem is kérhettek volna jobb csapattársat nála. Az ő segítségével háromszor Major bajnokká vált a Team Secret, emellett egy idén a legjobb, negyedik helyezést sikerült elérni a vb-n vele. Írták az együttes hivatalos weboldalán, ahol azt is megosztották, hogy az ötödik játékosuk nem más lesz, mint Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen.

Aligha kell bemutatni a finn fiatalembert, a 24 éves tehetség 2017-ben magasba emelhette az Aegis of Championt, mialatt négy évig játszott a Team Liquid színeiben. Egy rekord is a nevéhez fűződik, a 2017 januárjában összeálló kezdőjük ugyanis 892 napig maradt együtt, és ezidáig ez a legtovább együtt játszó ötös a Dota történetében. Külön érdekesség, hogy ez idő alatt 68%-os győzelmi arányt tudtak felmutatni.

A Team Secret új felállása:

  • Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen (carry)
  • Michał “Nisha” Jankowski (mid)
  • Ludwig “zai” Wåhlberg (offlane)
  • Yazied “YapzOr” Jaradat (soft support)
  • Clement “Puppey” Ivanov (hard support - kapitány)

Az új csapat decemberben lendül akcióba, akkor tartják majd a DreamLeague Season 13: The Leipzig Major kvalifikációit, de előtt még a félmillió dolláros díjazással meghirdetett ONE Esports DotA 2 World Pro Invitational-on is részt vesznek Szingapúrban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!