Hétvégén ismét Pro League Finals, Japánban biztosan új bajnokot avatnak!

Hétvégén ismét Pro League Finals, Japánban biztosan új bajnokot avatnak!

A hétvégén rengeteg izgalmas mérkőzés kerül vászonra a magyar nyelven is, ezúttal is láthatjátok a Siege új bajnokának trónra lépését, és az új season bemutatását is.

Résztvevők:

Szokásos módon negyeddöntők, és egyenes kieséses szakasz a verseny lebonyolítása, a régiók online szakaszának első, illetve második helyezettjével, illetve az APAC lanos döntő két döntősével.

Európát a NaVi, és a Vodafone Giants, Észak-Amerikát a DarkZero és a Reciprocity, Dél-Amerikát a FaZe és az NiP, míg az ázsiai régiót az Aerowolf és a Wildcard képviseli.

Problémák:

Az ESL nem tudta megoldani a vízum-problémát, így ezt átdobta az rendezőknek 7 nappal a Finals kezdete előtt. Ennek köszönhetően a FaZe játékosának, Ion-nek nem lett időben engedélye, így kénytelenek lesznek egy profi Apex(!) játékossal kiállni, míg az NiP-nek három játékosa sem rendelkezik vízummal, ami a 3/5-ös kvótaszabály szerint nem engedélyezi az NiP-nek a játékot a versenyen. Két nappal a kezdés előtt továbbra sincs hivatalos közlemény az esetről. (UPDATE! időközben kiderült, hogy a NiP két korábbi Pro League-ben is megforduló spanyol játékossal, baroz-zal, és p0lo-val játszanak beugróként.)

Magyar adás:

Természetesen lesz! Ezúttal is AdamB, Bone DaDDy és B3RC1 várja a nézőket, valamint ezúttal negyedik kommentátorként csatlakozik a brigádhoz egy meglepetésvendég is, akiről annyit elárulunk, hogy az egyik legsikeresebb magyar kompetitív Siege játékos. Az időpontokkal azonban ezúttal sem az európai nézőknek kedveznek, ugyanis az adás éjjel kettőkor (!) kezdődik, és maximálisan délután kettőig tart az első napon, délig a másodikon. Az ébresztőt azonban érdemes minél korábbra állítani, ugyanis rendkívül izgalmas mérkőzések lesznek (mint láthattátok egy korábbi major event győztes csapat se jutott ki, így garantáltam új bajnokot koronáznak!), valamint…

Charmok:

Ezúttal is érkeznek a charmok! Méghozzá a szokásos Finals időbeosztásban, 0,5; 1; 2; 4; 8; és 12 órányi stream nézés után után kaphatjátok meg a különböző formájú fityegőket. A magyar adás nézői szintén már megszokott módon külön ajándékokban is részesülhetnek. Természetesen előfordulhat az is, hogy a charmokat csak pár nappal később, vagy akár nem a pontos sorrendben kapod meg, de ha jól kötötted össze a Uplay és Twitch fiókod, akkor nem lehet probléma.

Új season bemutatása:

Jelen állás szerint az új season, a Shifting Tides bemutatójára reggel 8:30-kor kerül sor. Érdemes barátoknak is szólni, ugyanis ez nem csak azok számára tartogat rengeteg új és érdekes infót, akik követik az esport vonalat, de a casual játékosok is sok újdonsággal találkozhatnak (új pályák, operátorok, stb.), természetesen mindezt magyar nyelvű fordítással élőben.

DE! A pontos kezdés időpontja az előtte játszódó két elődöntő függvényében alakul, így akár már 7:00 órától is kezdődhet, érdemes korábbi időponttól figyelni már az eseményeket.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!