Mercy saját rövid történetet kapott a Blizzardtól!

Mercy saját rövid történetet kapott a Blizzardtól!

Ráadásul a stúdió egy új hőskinézetet is teaselt, ami valószínűleg event formájában kerül majd be az Overwatchba. 

A Blizzard sajnos mostanában hanyagolta az Overwatch háttértörténetének építését és az elmúlt egy évben alig kaptunk információkat arról, mit is csinálnak hőseink az univerzumban. Persze most már tudjuk, hogy Jeff és csapata az Overwatch 2-ben szeretné igazán kiterjeszteni a világot, ahol a fő fókuszt a Story küldetések kapják majd. Sajnos azonban a folytatás megjelenéséig a pletykák alapján legalább egy évet várnunk kell, kisebb meglepetésre azonban nemrég a Blizzard leleplezett egy új rövid történetet, melyben a főszereplő nem más, mint mindenki kedvenc őrangyala, Mercy. 

A storyt az Overwatch történetéért felelős Michael Chu írta és a fő szál Mercy perspektívájából mesél az Ana főszereplésével készült Bastet után, miközben a hősnő Cairo egyik tábori kórházában van. Érdekesség, hogy Ana és James Morrison, azaz Soldier:76 is feltűnik a történetben, ráadásul egy olyan oldalát ismerhetjük meg Dr. Zieglernek, ami sokkal sebezhetőbbé és emberibbé teszi a szemünkben. Ha kíváncsiak vagytok a Valkyrie story-ra, kattintsatok az alábbi képre és végigpörgetve a galériánkat, olvassátok el!

Végül, de nem utolsó sorban szót kell ejtsünk a képregény végén látható doktor Mercy hőskinézetről, ami Ana Bastet hőskinézetéhez hasonlóan minden bizonnyal majd egy event formájában kerül be az Overwatch-ba, remélhetőleg minél hamarabb. Ha kihagytátok a történetet, akkor az alábbi képen tudjátok megtekinteni az eddig csak Doctor Mercy-nek hívott skint!

Nektek egyébként hogy tetszik a Doctor Mercy skin? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Galéria

Kövess Minket!