Így néznek ki Sims 4-ben az Overwatch hősei és pályái

Egy Overwatch rajongó megnyitotta a The Sims 4-et. Az eredmény magáért beszél!

Az Overwatch világa egyszerre vonzó sokak számára rajzfilmes stílusával, de ez egyben az átka is, mert az igazán hardcore FPS rajongók nem biztos, hogy élvezik hosszútávon egy hörcsög és egy majom ádáz csatáját. Mivel a grafika nem kidolgozott, a karakterek és pályák viszonylag egyszerűen kidolgozottak, ezért nem jelentett túl nagy kihívást egy rajongó számára, hogy átültesse a hősöket és a pályákat The Sims 4-be. A rengeteg munka meghozta a gyümölcsét, ugyanis "Luvi2106" alkotásait felkapta az internetes közösség.

A Sims 4 karaktergenerálása elképesztően mély részleteket enged kidolgozni, az épület és városépítés azonban már hagy kívánnivalót maga után. A korábbi részekben sokkal nagyobb teret engedtek a kreativitásnak, de Luvit ez nem zavarta, ugyanis Route 66-től kezdve, Hanamurán át, egészen Junkertownig képes volt átültetni egy-egy jellegzetes épületet a Simsben létrehozott saját kis városába. 

Ha ti is szeretnétek feldobni kicsit a már ötödik szülinapját is betöltő The Sims 4-et, akkor Luvi2106 modját innen letölthetitek. A Sims 4 következő kiegészítője november 15-én érkezik, amiben újra beülhetünk az iskolapadokba. A Discover University újabb lehetőségeket kínál majd mindenki számára, aki szeretné Junkratet, vagy Mercyt irányítani az őrült bulik és a kegyetlen ZH-k világában.

Luvi2106 alkotásaiért kattinstatok az alábbi Café de Soil - Havana épületre!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Galéria

Kövess Minket!