Hirdetés

Minden tudnivaló a Mercy's Recall Challenge eseményről és a megszerezhető jutalmakról

A December 2-ig tartó event során több ingyen jutalmat is beszerezhetünk Mercyhez. 

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard hatalmas meglepetésre új rövid történettel rukkolt elő, melyben az Overwatch őrangyala, Dr. Angela Ziegler, azaz Mercy kapta a főszerepet. A story közvetlenül a Bastet után játszódik, feltűnik benne Ana és Soldier:76, továbbá a doktornő egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg benne. Ha szeretnétek elolvasni a történetet, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A Valkyrie megjelenése után számítottunk rá, hogy a Blizzard nem fejezte be ennyivel és Mercy egy saját rövid eseményt kap majd, ami alatt megszerezhetjük majd a felfedett hőskinézetet és egyéb jutalmakat. Tegnap be is futott a Mercy's Recall Challenge névre hallgató event, mely egészen December 2-ig lesz bent az Overwatch-ban. 

Ahogy azt már megszokhattuk az ilyen eseményekkor, a jutalmakat két fajta módon zsebelhetjük be. Első körben meccseket kell nyernünk a játékon belül, hogy feloldhassuk az új Player Icont, két Sprayt, végül pedig a Legendary-nak minősülő Dr. Ziegler Mercy hőskinézetet. A kihívást Arcade, Qucik Play, vagy Competitive játékmódokban teljesíthetjük. Ha végeztünk a játékban és további zsákmányt szeretnénk beszerezni, a Twitch felé kell vennünk az irányt, ahol Overwatch közvetítéseket nézve további Sprayket kaphatunk annak függvényében, hány órát töltöttünk a streamen. Két óra után megkapjuk az On the Clock, négy óra elteltével a Healing Touch és a Hanan, hat órát meghaladva pedig a Suit Fitting, Late Night, illetve az Ascent névre hallgató Spraykkel lehetünk gazdagabbak. A Droppokhoz egyébként mindenféleképpen össze kell kötnünk a Twitch és Battle net fiókunkat!Ti részt vesztek egyébként az eseményen? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?