Minden tudnivaló a Mercy's Recall Challenge eseményről és a megszerezhető jutalmakról

Minden tudnivaló a Mercy's Recall Challenge eseményről és a megszerezhető jutalmakról

A December 2-ig tartó event során több ingyen jutalmat is beszerezhetünk Mercyhez. 

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard hatalmas meglepetésre új rövid történettel rukkolt elő, melyben az Overwatch őrangyala, Dr. Angela Ziegler, azaz Mercy kapta a főszerepet. A story közvetlenül a Bastet után játszódik, feltűnik benne Ana és Soldier:76, továbbá a doktornő egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg benne. Ha szeretnétek elolvasni a történetet, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A Valkyrie megjelenése után számítottunk rá, hogy a Blizzard nem fejezte be ennyivel és Mercy egy saját rövid eseményt kap majd, ami alatt megszerezhetjük majd a felfedett hőskinézetet és egyéb jutalmakat. Tegnap be is futott a Mercy's Recall Challenge névre hallgató event, mely egészen December 2-ig lesz bent az Overwatch-ban. 

Ahogy azt már megszokhattuk az ilyen eseményekkor, a jutalmakat két fajta módon zsebelhetjük be. Első körben meccseket kell nyernünk a játékon belül, hogy feloldhassuk az új Player Icont, két Sprayt, végül pedig a Legendary-nak minősülő Dr. Ziegler Mercy hőskinézetet. A kihívást Arcade, Qucik Play, vagy Competitive játékmódokban teljesíthetjük. Ha végeztünk a játékban és további zsákmányt szeretnénk beszerezni, a Twitch felé kell vennünk az irányt, ahol Overwatch közvetítéseket nézve további Sprayket kaphatunk annak függvényében, hány órát töltöttünk a streamen. Két óra után megkapjuk az On the Clock, négy óra elteltével a Healing Touch és a Hanan, hat órát meghaladva pedig a Suit Fitting, Late Night, illetve az Ascent névre hallgató Spraykkel lehetünk gazdagabbak. A Droppokhoz egyébként mindenféleképpen össze kell kötnünk a Twitch és Battle net fiókunkat!Ti részt vesztek egyébként az eseményen? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!