Új SMG fegyver nyomaira bukkantak az Apex Legends fájljai közt

Új SMG fegyver nyomaira bukkantak az Apex Legends fájljai közt

Könnyen lehet, hogy a Titanfall 2 ikonikus fegyverei érkezhetnek hamarosan a játékba. 

A Respawn Entertainment folyamatosan azon dolgozik, hogy a saját illetve a konkurens Battle Royale játékok hibáiból tanulva szépen lassan tökéletesre csiszolják az Apex Legendset. A jelenleg is futó Season 3-érkezésekor kaptunk is egy új pályát, játszható hőst és fegyvert, továbbá limitált ideig még a Duo mód is megérkezett. A rajongók persze még így folyamatosan új tartalmakért és frissítésekért könyörögnek, aggódni viszont nem kell, hiszen a lelkes adatbányászok szerint a fejlesztők nem tétlenkednek. A legfrissebb információk szerint például egy új SMG fegyveren dolgoznak, aminek nyomára egy széles körben ismert adatbányász, That1MiningGuy bukkant. 

Az egyelőre meg nem nevezett fegyverről sajnos nincsenek további információk, MiningGuy szerint viszont benne van a pakliban, hogy a Titanfall 2 ikonikus SMG-i, a CAR vagy a VOLT bújuk meg a számok mögött. Nem ez lenne az első eset, hogy a Titanfall szériából kapnánk fegyvert az Apex Legendsbe, hiszen a két játék ugyan abban az univerzumban játszódik. Ha kíváncsiak vagytok egyébként a CAR-ra, nézzétek végig az alábbi videót. 

A That1MiningGuy favoritjának számító Volt SMG-ről pedig az alábbi videóban tudhattok meg többet. Érdemes azért számításba venni, hogy a fegyverek mechanikája és kinézete is eltérhet majd a Titanfall 2-es verziójukhoz képest. 

A látottak alapján ti melyik fegyvernek örülnétek jobban, a Carnak vagy a Voltnak? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!