Az NRG játékosa, dizzy felhagy a kompetitív Apex Legends-szel

Az NRG játékosa, dizzy felhagy a kompetitív Apex Legends-szel

A fiatal játékos másra akar inkább fókuszálni.

Amióta az Apex Legends berobbant a köztudatba, a közösség egy része arra vár, hogy beinduljon a kompetitív vonal is a játékban. Egy-két nagyobb volumenű versenyt már szerveztek belőle, de az Apex e-sport mivolta még fényévekre van a PUBG-hoz, vagy a Fortnite-hoz képest. A versenyek nagy része inkább közösségi szervezésű egyedi megoldásokkal, vagy pedig meghíváson alapul, amihez ugyebár nem árt, ha tudnak az adott játékos létezéséről a szervezők.

Ez a tény bizony idegőrlő tud lenni annak a rétegnek, akik várják az Apex e-sport áttörését, néhány héttel ezelőtt a magyar WiLD Multigaming menedzsere mondta el az Esport1-nek, hogy készülnek, gyakorolnak a srácok és várják, hogy a Respawn lépjen.

Most egy külföldi profi, az NRG játékosa, dizzy -aki egyértelműen meghatározó a profi szcénában, döntött úgy, hogy felhagy a kompetitív játékkal, a fókusz mostantól a streamjén és a rajongóin lesz.

Arról nem tudni, hogy a lassan fejlődő kompetitív közegnek van-e ehhez bármi köze, annyi viszont bizonyos, hogy az NRG squadjából egy igen erős játékos esik így ki.

Ti hogy látjátok az Apex Legends jövőjét?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!