Elrajtolt az Apex Legends eddigi legnagyobb eseménye: ingyen lootra fel!

Elrajtolt az Apex Legends eddigi legnagyobb eseménye: ingyen lootra fel!

Ingyenes cosmetics vár mindenkire, aki teljesíti a limitált idegit tartó esemény kihívásait.

Mirage saját partihajóján, a Mirage Voyage-on tartják Outlands legnagyobb ünnepi eseményét. Szerencsére a buliba minket is meghívtak, így rengeteg jutalommal gazdagodhatunk, ha részt veszünk december 12. és január 7. között megrendezésre kerülő Mirage's Holo-Day Bash eventen. Jöjjenek a részletek!

Event Challenge-ek, az exkluzív jutalmakért

Az LTM - Winter Express keretében három fős squadokban kell elkapni a vonatot, ami állomásról állomásra közlekedik. Amelyik csapat elkapja háromszor, az nyer. Nem tűnik bonyolultnak a feladat, de nem könnyű úgy manőverezni, hogy más csapatoknak is a Winter Expressre fáj a foguk. Ebben a játékmódban lootolni felesleges, ugyanis mindenkinek a gép rakja össze a naponta váltakozó fegyvereket, ahogy a Legendek között is váltogathatunk, ha elimináltak minket. 

A két Legendary skin közül a G7-hez készítettet nehezebb kicsit megszerezni, de már mutatjuk is, hogy merre kell keresni azt a gombot, aminek megnyomásával teljesíthetjük a Marching Orders küldetést.

For anyone wanting know how to “Start the Party at Mirage Voy’age” to get the Legendary G7 scout skin “Marching Orders” from r/apexlegends

Limitált, prémium besorolású kozmetikai cuccok is várnak ránk, ami a Holo-Day Bash Collection részeként érhető el. A 24 itemet közvetlen vásárlással oldhatjuk fel, érdemes bekészíteni az Apex Coinokat és a Crafting Metalokat.

Ha mindegyik kozmetikai cuccot megszereztük, akkor ingyenesen miénk a Pathfinder Heirloom szett, de akkor sem kell aggódni, ha a Holo-Day Bash alatt nem sikerült mindent begyűjteni, mivel Apex Pack bónuszként megszerezhető lesz minden cucc az esemény után is.

Végül mutatjuk azt a 11 skint, amik megérkeztek az Apex Legendsbe. Csak kattintsatok Brudda-Bear Gibraltarra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!