Visszatért Dendi és hivatalosan is felfedte legújabb csapatának tagjait!

Visszatért Dendi és hivatalosan is felfedte legújabb csapatának tagjait!

Miután kivált a Na'Vi-tól nem talált magának igazi új otthont, és bár szünetet tartott, arra fordította az idejét, hogy új saját csapatot építsen.

Még szeptemberben tett említést arról az ukrán legenda, hogy Puppeyhoz és KuroKyhoz hasonlóan ő is saját brandet szeretne létrehozni, de azóta nem sokat hallottunk róla egészen mostanáig. Viszont a második Major és Minor selejtezők alatt egy társasággal nekivágott már a küzdelmeknek, akikről kiderült, ők alkotják majd az új együttesét is. Egy most kiadott videójában Dendi hivatalosan is elismerte és bemutatta a tagokat.

"Elmondhatom, hogy minden nagyon jól halad. A csapat, a szervezet, minden zöld utat kapott. Rengeteg ember segített a folyamatokban, és sokakat be is vontam. Mint kiderült azért nem minden olyan egyszerű, mint ahogyan elképzeltem. Sok idő szükséges egy ilyen projekthez, megbeszélések és célok kellenek és a többi."

Az első tornán, bár ekkor még nem hivatalosan Dendi csapataként indultak, végül nem sikerült maradandót alkotniuk, így sem a Major, sem a Minor szereplés nem jött össze. Ennek ellenére az előtte eltöltött bootcampet sikeresnek és hasznosnak értékelte az ukrán legenda. A válogatásnál biztos pontokat keresett, így lett a gárda két bástyája az ötösben Nikola “LeBronDota” Popović és Alik “V-Tune” Vorobey, hiszen ők már korábban is küzdöttek egymás oldalán.

Dendi új csapata:

  • Alik “V-Tune” Vorobey
  • Danil “Dendi” Ishutin
  • Alexey “nongrata” Vasilyev
  • Rinat “KingR” Abdullin
  • Nikola “LeBronDota” Popović

Úgy tűnik, hogy Dendi marad miden, illetve komolyan gondolja az idei DPC-ben való részvételt, viszont legközelebb majd februárban mutathatják meg magukat az ESL One Los Angeles kvalifikációján 2020-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!