Elképesztő Loot Ticket készített 3D nyomtatással egy Apex Legends rajongó

Elképesztő Loot Ticket készített 3D nyomtatással egy Apex Legends rajongó

A kis robot durván élethű lett.

Egy játék közösségében az az egyik legszebb, hogy elképesztően kreatív megmozdulásokra képesek egyesek, amellyel a többi tagot is megmosolyogtatják. Van, aki rajzol, zenét komponál, esetleg videókat készít, illetve vannak az olyan fazonok, mint deadPoolio, aki egy teljesen más szinten űzi ezt a hobbit. deadPoolio egy 3D nyomtatott verziót készített el az Apex loot boxából, vagyis Loot Tickéből, amely forog és még világít is.

Egy rövid videón mutatta be a közösségnek alkotását.

I 3D Printed the Loot Tick from r/apexlegends

Az alapul szolgáló 3D tervet nem ő készítette, de valamelyest módosította azt, hogy a motor elférjen benne. Kommentek között egy-két ember megkérdőjelezte, hogy valóban 3D nyomtatott-e a kis robot, ugyanis a videóból nem derül ki teljesen egyértelműen, a harmadik jelenet róla pedig főleg CGI-ra utal, deadPoolio azonban egész részletesen kifejtette, hogy hogyan is épült fel a kicsike, továbbá a fények és a kameramozgások alaposan be tudják csapni a szemünket.

A kommentek között megjelent az eredeti terv készítője is, akitől deadPoolio megkérdezte, hogy mihez kezdjen azzal a sok emberrel, akik megakarják vásárolni a robotot. Válasz ide nem érkezett, ám a Respawn engedélye nélkül nem bocsáthatják azt kereskedelmi forgalomba, a Loot Tick ugyanis a fejlesztő szellemi tulajdona.

Ettől függetlenül a koncepció nagyon látványos, az egyetlen dolog, amivel mi még kiegészítenénk az egy fehér és egy sárga lámpa.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!