7 ideiglenes játékmóddal érkezik az Apex Legends Grand Soirée Arcade eventje

A Respawn frissítette az eseményküldetések rendszerét is.

Tegnap este az Apex Legends fejlesztője, a Respawn egy újabb esemény érkezését jelentette be, amely ezúttal szakít az eddigiek rendszerével. Most nem egy, hanem hét váltakozó játékmódot kapunk, amelyek között vannak újak, és már ismertek is, de mindehhez hozzácsaptak még egy pontgyűjtésen alapuló jutalomrendszert, így a cuccokat nem konkrét küldetésekhez rendelik hozzá, hanem az event során mutatott aktivitásunkhoz. Nézzük is meg hogy néz ki ez pontosan:

Ezen a képen jól látható, hogy milyen módok várnak ránk; lesz itt csak arany fegyvereket tartalmazó mód, A Third-Person Mode-dal kapunk egy kis kitekintést a karakterekből, a LIVE.DIE.LIVE során pedig bosszút állhatunk ha kilőnek, a körszűküléseknél ugyanis újraéledünk.

Mint feljebb írtam, a küldetésekkel most nem konkrét jutalmakat, hanem pontokat gyűjthetünk, így oldva fel a jutalmakat. Minden játékmódhoz három küldetés fog tartozni, ezek összesen 1000 pontot érnek, tehát a kéthetes esemény során legalább 7000 pontot gyűjthetünk be, de lesznek bónusz hétvégék is plusz küldetésekkel.

Természetesen skinek is jönnek az eseménnyel, amelyek bekerülnek a Store-ba is direkt vásárlás céljára.

Az esemény január 14-én érkezik, és egészen 28-ig fog tartani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!