A Respawn ma este betekintést ad az Apex Legends negyedik szezonjába

A Respawn ma este betekintést ad az Apex Legends negyedik szezonjába

Egy különleges fejlesztői streammel készül az Apex Legends stábja, ahol megünneplik a játék közelgő születésnapját, illetve bevezetnek a negyedik szezon első újdonságaiba.

Hamarosan egy éves lesz az Apex Legends, a játék negyedik szezonja pedig úgy fest, hogy napra pontosan a születésnapján fog debütálni. Persze ez sem a véletlen műve, a fejlesztők így időzítették az egészet, ma este pedig egy különleges streammel várnak mindenkit, ugyanis röpke betekintést engednek majd a negyedik szezonba.

Korábban is csinált már hasonló streamet a Respawn, akkor a második szezon tartalmát mutatták be az E3 színpadán. Minden bizonnyal most kisebb kaliberű produkcióra számíthatunk, de a tartalom talán nem lesz gyengébb. 

Mindeközben a pálya egén feltűnt egy azonosítatlan objektum, amit a közösség jelenleg nem tud hová tenni, könnyen elképzelhető, hogy a történeti szál következő eleme lehet ez.

Őszintén megmondva mi már tűkön ülve várjuk, hogy a Respawn újra felrázza a játékot, ugyanis az ideiglenes játékmódokat és azt a néhány balance módosítást leszámítva semmi nem történt az Apexszel az elmúlt hónapokban. Olybá tűnik, hogy a Respawn szigorúan tartja magát az "Egy szezonban egy új hős és egy új fegyver." elvhez, ami a 3-4 hónapon át tartó szezonok esetében nem biztos, hogy túl szerencsés.

A fejlesztői streamet a hivatalos Apex Legends YouTube csatornán lehet majd követni magyar idő szerint este 19:00-tól.

Ti mit vártok a negyedik szezonnal kapcsolatban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!