Egy forduló választja el az iTHR Apex csapatát egy amerikai utazástól

Egy forduló választja el az iTHR Apex csapatát egy amerikai utazástól

A srácok sikeresen bejutottak az Apex Legends Major 1 selejtezőjének elődöntőjébe, így ők a mai napon is küzdhetnek a Majorre jutásért.

Az elmúlt hétvége kiemelkedően fontos volt az Apex Legends közösség számára, ugyanis lezajlott az első hivatalos, nyílt tornája a játéknak. A küzdelem az Apex Legends Global Series Major 1 eseményének spotjaiért zajlik, több körös fordulón keresztül kell bebizonyítania a csapatoknak, hogy ők a legjobbak.

Természetesen magyar játékosok is ott voltak az eseményen, elsősorban a WiLD Multigaming -Szalami1, Likas, Slymee- és az Ipon Team Horizon Reapers -TRuve, RoNi1n, Patman- csapatát követhettük figyelemmel. A fordulók top 640, top 320, top 160, top 80 (negyeddöntő), top 40 (elődöntő) és top 20 (döntő) szerint vannak beosztva, a magyar srácok pedig derekasan helytállva mindannyian eljutottak a negyeddöntőkig. A WiLD itt sajnos csak a 13. helyet szerezte meg, így ők a tornától elbúcsúztak, ugyanis a továbbjutáshoz a top 10 kellett volna.

A iTHR-es srácok viszont sikeresen elhozták a 10. helyet, így ők részt vehetnek a mai elődöntőben.

Itt ismét nincs semmi másra szükségük, csupán egy 10. helyre, azzal ugyanis már bejutnak a döntőbe, vagyis a legjobb 20-ba, a 6-20. helyezett csapatok pedig kvalifikálják magukat a Texasban megrendezésre kerülő Major 1 csoportköreibe. Ha netán még a top 5 helyezést is megszereznék, akkor csoportkört se kéne játszaniuk, azonnal a rájátszásba kerülnek.

Most pedig jöjjön néhány klip a játékosok top pillanatairól. Az iTHR nagyon szerette kicentizni a második helyet, a következő két videóban pont azelőtt szerezték meg, hogy meghaltak volna:

Persze a WiLD-ot se kellett félteni, a rotálás a végjátékban igazi művészet ennyi csapat között, de egy csapatot még így is sikerült likvidálniuk.

Sajnos a másik gárdával már nem tudtak mit kezdeni, Likasra ráfutottak, de így is meglett nekik a top 3. Gratulálunk a magyar játékosoknak az elért eredményekért!

A harc ma este 7-től továbbfolytatódik, és ugyanúgy figyelemmel kísérhetitek az iTHR játékosainak szemszögéből: TRuve, Patman, RoNi1n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!