A Respawn megcsavarta a történeti szálat, Forge elesett

Egy nem is annyira rejtélyes új hős meggyilkolta őt egy interjú során, bár már vannak spekulációk, hogy ez is csak egy trükk.

Tegnap este a Respawn kiadott egy rövid animációs videót, amiben az új karakterrel, James "The Forge" McCormickkal készítettek, egy interjút, ám az nem tartott túl sokáig, ugyanis egy hívatlan vendég megzavarta azt. A cikk további olvasása előtt nézd meg a lenti videót, ha még nem tetted.

Nos a titokzatos karakter az elmúlt hónapok leakjeinek köszönhetően nem is annyira titokzatos, Revenant névre hallgat. A videó után a hivatalos Apex Legends weboldalon is változott a negyedik szezon újdonságainak listája, Forge-ot beszürkítették és alá került egy mondat, hogy "Sosem győzték le (kivéve most)."

Az ő képe felett egy további szöveg árulkodik arról, hogy a hősünk elbukott, a szezon újdonsága pedig egy rejtélyes karakter lesz.

A gyilkosságnak azonban van a játékon belül is kézzelfogható nyoma, Sorting Factory területén találhatunk egy kis stúdió díszletet, ahol ott hever Forge deathboxa is. A dobozból kivehetünk egy különleges fegyver charmot, ami egy hosszabb leírással is rendelkezik.

A leírás szövege szerint ez a charm egy tökéletes mód arra, hogy emlékezz a gyakran utánzott, de soha le nem győzött Jimmy "Forge" McCormickra. A közösség a gyakran utánzott kifejezésen felbuzdulva elkezdett nyomozni, hogy mégis mire utalhat ez, és bizony azt találták, hogy a videóban látható Forge eltér a weboldalon megtalálható Forge-tól.

A videósnak barna a szeme, és van egy vágás a szemöldökében, míg a weboldalon láthatónak zöld a szeme és nincs vágása. Ebből elég hamar arra következtettek az emberek, hogy nem az igazi Forge halt meg a stúdióban és akár két hős is érkezhet majd a játékba.

Ez persze csak találgatás, a teljes igazságot a negyedik szezon kezdetével tudjuk majd. Egy hét csupán és mindenre választ kapunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!