Az igazi erőpróba ma este vár a két magyar csapatra a CL S11 4. nyílt selejtezőjében!

Az igazi erőpróba ma este vár a két magyar csapatra a CL S11 4. nyílt selejtezőjében!

Egy-egy vereség a második napon becsúszott a Salamander és a WiLD párosának, azonban tovább folytathatják a Challenger League S11 4. nyílt selejtezőjét, és akár egész szép pontszámot gyűjthetnek.

A Challenger League 11. szezonjának negyedik nyílt kvalifikációjában két magyar együttes különösen ügyesen teljesít. A Salamander a hibátlan startja után egyszer ugyan kikapott, de ettől még ott van az élmezőnyben, a WiLD pedig az első napos 2:1-es eredményét hozva egy kicsit fel tudott zárkózni rájuk.

A Salamander egy lengyel csapat, a Haipehaope ellen kezdett Bank-on, és gyorsan ki is ütötték őket 7:1-re. Utána viszont egy pokolian szoros párharcban volt részük. Az orosz Unique jött velük szembe, és bár ők legyűrték a magyarokat, de ezt csak hosszabbítás után sikerült összehozniuk 8:7-re Bank-on. Nem kellett félteni hazánk fiait,  folytatták szereplésüket mintha mi sem történt volna, 7:2-re letarolták Border-en a Front Esport-ot, így jelenleg előkelő helyen állnak 5:1-el.

A WiLD számára nem indult ilyen jól az este, a Moviestar Riders kemény ellenfélnek bizonyult, aztán a tisztes helytállás 7:4-es vereséget jelentett. Ezt követően viszont megvadultak, és előbb a brazil Amigos do TUTU-t ütötték ki a versenyből 7:3-mal Villa-n, majd a már látott Haipehaope gárdáját fektette két vállra 7:4 arányra Consulate-n. Ezzel 67%-os győzelmi mutatójuk van, és hármas holtversenyben a 20. helyre jöttek fel.

Az összesített tabellát itt találjátok!

A negyedik selejtező utolsó napján mind a két együttesnek lesz még lehetősége tovább javítani a mutatóján, amiről ti sem maradtok le. Lesz ugyanis magyar közvetítés, B3RC1 és AdamB duója fokozza majd az izgalmakat az alábbi csatornán este 7 órától:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!