Bemutatkozik Dendi saját csapata, és megvannak a csapattársak is!

Bemutatkozik Dendi saját csapata, és megvannak a csapattársak is!

Január végén már egy vicces videóban beszámolt Danil ‘Dendi’ Ishutin az újonnan alapított e-sport szervezetéről, most viszont kiderült, hogy néhány ismerős arc mellett új névvel is találkozunk.

Még mielőtt a negyedik Minor és Major selejtezők elrajtolnának, Dendi nagy bejelentéssel érkezett az ígéretéhez mérten. Először egy videóval jelentkezett, melyben megemlékezett az arany korszakról, mikor a Na'Vi-val örökre beírta magát a Dota történetébe az első világbajnoki címével:

A kelet leggyorsabb ujjainak most új otthona lett, ugyanis saját szervezetet alapított, mely a B8 Esports nevet kapta. A tavaly Tigers-t és The Pango-t is megjárt ukrán legenda egy CIS keretet hozott össze, és valószínűleg a tervek között szerepel a legnagyobb versenyekre való kijutás, valamint a The Internationalon való szereplés is. Legutóbb a vb-n 2016-ban szerepelt a Na'Vi-val, de akkor csalódást keltő eredményt értek el, az alsó-ág első körében kaptak ki és búcsúztak a Team Liquid ellen a csoportmérkőzések után.

Az új csapat felállása:

Néhányukról, mint Ghostik, KingR és LebronDota már hallhattatok. Utóbbi játékossal 2016-ban csapattársak voltak, Ghostik tagja volt már a nagyobb erőt képviselő Team Spirit, és Team Empire-nek is, KingR szintén megjárta az Empire-t, és az egyik legaktívabb orosz játékos a piacon, hiszen megannyi együttese volt már, valamint sok tornát megjárt. Pio65 pedig egy új név a profik között, leginkább helyi versenyeken bizonyított, és megpróbálkozott a legutóbbi Bukovel Minorre is kijutni a Gentleman csapatával.

Az új csapatot először az ESL One Los Angeles 2020 selejtezőin láthatjuk, melynek a nyílt selejtezői február 7-8-án zajlanak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijuthatnak a Majorre?

  • 60 %
  • 40 %