Öt nappal a leigazolása után el is köszöntek a carry játékostól!

Öt nappal a leigazolása után el is köszöntek a carry játékostól!

Február 7-én mutatták be, mint a PSG.LGD legújabb carry játékosát, majd az ESL One Los Angeles kínai selejtezője előtt néhány órával kitették és új ember került a helyére.

Villámkarriert futott be Lai “Ahjit” Jay Son a PSG.LGD új-régi carry játékosa. Kína egyik legjobb és legnagyobb csapata hosszú idő után módosította a felállását, de az átigazolás furábbra sikeredett, mint kellett volna. Az ESL One Los Angelesre készülő együttes február 7-én jelentette be, hogy a CDEC-hez távozó Wang "Ame" Chunyu-t váltó Ahjit lesz az új ötödik emberük. Az eddigi gyenge szezonjukon akartak kozmetikázni a váltással, valamint Fy is megszellőztette, hogy szüneteltetni szeretné hamarosan a karrierjét. Ez eddig rendben is van, viszont a kvalifikáció előtt pár órával jött a derült égből villámcsapás, Ahjit-ot padra ültették, helyére Li “ASD” Zhiwen ugrott be. A Weibora kirakott posztból az derül ki, hogy a vezetés nagyon nem volt megelégedve Ahjit játékával, elmondásuk szerint nem illett bele a csapat elképzeléseibe, stratégiáiba, valamint az egyéni skillje is kevésnek bizonyult.

ASD egy tapasztaltabb játékos, korábban az EHOME-nál is megfordult, nyert Minor versenyt, de Majorön is végzett már a legjobb hatban.

A PSG.LGD jelenlegi csapata:

  • Li “ASD” Zhiwen
  • Lu “Maybe” Yao
  • Yang “Chalice”‘ Sheny
  • Xu “fy” Linsen
  • Jian Wei “xNova” Yap

Az amerikai Majorre a PSG.LGD-nek a nyílt selejtezőn keresztül vezet az út, de egyelőre nem tudni mire lehetnek képesek egy ilyen történet után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijuthat így a PSG.LGD az ESL One Los Angeles Major versenyre?

  • 38 %
  • 63 %