Jó úton járunk, rajta is kell maradnunk! - Salamander Flashpoint eredményei

Jó úton járunk, rajta is kell maradnunk! - Salamander Flashpoint eredményei

Egyetlen magyar csapatként állt helyt a Salamander a Flashpoint zárt európai online selejtezőjén.

Korábban B Site kódnév alatt futó Flashpoint zárt európai online selejtezőjén legjobb 16-ba lőtte magát a Salamander. Egyetlen magyar csapatként jutottak idáig, úgy, hogy korábban a nyílt selejtezőben edzőjükkel, Bea "flash" Viktorral jutottak tovább. A hétvégén búcsúzniuk kellett, de összességében derekasan helytálltak a magyarok!

A zárt selejtező folyamán megverték a jelenlegi HLTV ranglista 30. helyén lévő Symant, akik Major győztes játékossal próbáltak beerősíteni. Ezután a lengyel Avez elleni 1-2-es végeredméy miatt lekerültek alsó ágra, ahol még lenyomták az orosz többségű Unique csapatát, akik csak a szerény 104. helyen tanyáznak ugyanezen a listán. Eztán sajnálatos módon a Juggernauts (51. helyen HLTV-n) hátrányból tudott fordítani, ezzel pedig kiejtették a Salamandert.

Ahogy Flash is írta, ha sikerült volna megfogniuk az Avezt, akkor talán most ők lennének a helyükön, ugyanis senki nem tudta úgy megizzasztani a lengyeleket, mint a Salamander. Ez többek között abból is látszik, hogy a lengyelek végig Traint választották saját pályájuknak, amin kizárólag a magyar csapat tudta őket megverni a zárt selejtező alatt.

A lelkesedés megvan, látszólag a kitartás is, ha tovább menetelnek a srácok, akkor egész biztosan megtérül a befektetett munka! Hamarosan jön a K&H MNEB második szezon alapszakasza, és ha ilyen szépen fognak játszani, akkor nem sok kihívójuk lesz idehaza. Egyébként pedig a hétvégi mérkőzések megtekinthetők a Salamander Twitch csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Salamander megnyeri a K&H MNEB S2-t?

  • 80 %
  • 20 %