Hirdetés

Négy hely kiadó, íme minden infó a K&H MNEB S2 Osztályozó Kupa döntőjéről!

Elkészült a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezon zárt selejtezőinek ágrajza, ahol a legjobb 16 együttesből 4 még bejuthat az alapszakaszba.

Hirdetés

A K&H MNEB zárt kvalifikációja az utolsó állomás a második szezon alapszakaszának startja előtt. Az előző kiírásból négy együttes tarthatta meg a helyét az S2-ben: Salamander, Illés Akadémia Spirit, Necrotic Multigaming, WiLD Multigaming - annak eredményeképpen, hogy legalább 3 játékosuk maradt az S1-ből. A Osztályozó Kupa előselejtezőiből 16 együttes szerzett jogot a további küzdelemre, és most az is eldőlt ki-kivel játszik az első körben. Február 22-23-án bonyolítják le az összes mérkőzést. A dupla ágrajz lehetőséget ad a hibázásra, de csak egyszer. A felső-ágon egyszer még lehet veszíteni, ezt követően még lepottyanhat egy csapat az alsó-ágra, itt viszont, aki újra kikap az kiesett a versenyből. A találkozók egy részéről nem is maradtok le, hiszen lesz magyar közvetítés, méghozzá fordulóról-fordulóra, melyet az Esport1.hu weboldalán követtek élőben, ezáltal értékes pontokat szerezhettek, amiket később a piacon tudtok beváltani.

Az első fordulóban 8 párharccal indul a megmérettetés. A Team Plague az előző szezonban szerezte meg a harmadik helyet, a kezdőjük azonban alaposan átalakult, ellenfelük az utolsó nyílt kvalifikációból tovább jutó Trophy R6S ötöse lesz. A feltörekvő és nagyon elszánt Nevermore Gaming - legutóbbi Challenger League összes nyílt selejtezőjén is elindult - ellenfele a két korábbi Spirit játékossal felálló Omega Esport lesz. A merőben átalakuló Nice Gaming a második nyílt kvalifikációt nyerte meg magabiztosan, de most a harmadik selejtezőben kemény meccseket játszó, és végül az elődöntőben 7:5-re kikapó Manticore Esporttal néz farkasszemet. A TCE lánycsapatát is korábban legyőző GoasHax a megújult iPon THR együttesével mérkőzik majd. Utóbbi csapatot az első szezonban már láthattuk, és alighanem az ott mutatott gyengébb teljesítményüket szeretnék most feledtetni és minél jobb helyen végezni. A Looking for Org nem bízta a véletlenre a dolgot, már az első nyílt selejtezőből biztosították a helyüket a rájátszásba. Ellenfelük a pillanatok alatt teljesen átalakuló nevetkellváltanimégnemtudjuk elnevezéssel feltűnő csapat lesz. Az Elfeledett Harcosok alighanem nevükhöz nem mérten szeretnének szerepelni, és pont a bejutásban reménykednek, hogy emlékezzenek rájuk, ehhez viszont a harmadik nyílt selejtezőből tovább menetelő Endangered Esports ellen kellene helyt állniuk. A második selejtezőben játékoscsere miatt törölt KmK eredmények miatt a WhiteHounds eSports együttese készülhet a harmadik kvalifikációban a fináléig törtető Pink Falcons ellen. Az első forduló legnagyobb párharca pedig a Nico vezette (ex-Nice Gaming -> Grim Ravens -> BP5) Budapest Five és a Robzát is soraiban tudó, tulajdonképpen kétszer továbbjutó KmK lesz. Utóbbi csapatnál az első próbálkozás még a Poison, Riizy, Robza, Szuny6 és starker ötössel történt, de végül a Katsola, KiiRe ROCKSTAR, Riizy, Robza és Shiva kvintettel harcolták ki a továbbjutást.

Az ágrajz:


További részleteket az ESL hivatalos weboldalán olvashattok az ágrajzzal kapcsolatosan.

Lebonyolítás

A felső-ágról a két elődöntőig menetelő és azt megnyerő együttes jut be a K&H MNEB második szezonjába, és hozzájuk az alsó-ágról szintén a két elődöntőig jutó és ott diadalmaskodó csapat csatlakozik. A felső-ág első két köre BO1, utána viszont BO3 formátumban zajlanak a mérkőzések. Alsó-ágon egészen az elődöntőig BO1-ekben mérkőzhetnek a csapatok, a két sorsdöntő összecsapás azonban két győzelemig tart majd.

Közvetítés

Összesen 9 mérkőzést követhettek az E1TV hivatalos Twitch R6S csatornáján, az esporthutv-n. Ha szeretnétek E1 pontokat is gyűjteni a stream során, akkor az Esport1.hu oldalán nézzétek a párharcokat, mivel a bezsákolt E1 pontokból rengeteg érdekes és értékes újdonságot (legyen szó aláírt egérpadról, kuponkedvezményről vagy egyedi skinekről) söpörhettek be az Esport1 Piacon.

Első közvetített mérkőzés: Budapest Five vs KmK (Bo1)

A további meccsek a nyolcaddöntő eredményei alapján kerülnek a képernyőre. A kommentátorállásban a legendás duót, B3RC1-t és AdamB-t hallhatjátok és láthatjátok majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Bulba 1 hónapja
  a Hahaha és a nevetkellváltanimégnemtudjuk csapatnak 1 közös játékosa sincsen, nem csak nevet változtattak, a 2 csapatnak semmi köze egymáshoz
  0 0 Válasz
  • TZeus 1 hónapja Bulba
   koszonom az infot, az esl agrajzokon, illetve a bejutok listajan egyik, majd masik csapat szerepel, de a kovetkeztetes rossz volt
   0 0 Válasz
 • Ppatrik69 1 hónapja
  keeeee
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?