Változik a Heirloom rendszer és jön a System Override Collection event

Változik a Heirloom rendszer és jön a System Override Collection event

Az Apex Legends hamarosan újabb eseményt kap, benne számos különleges újítással.

Tegnap este a Respawn egy újabb eseményt jelentett be, ami a System Override Coolection nevet viseli. Jönnek ingyenesen megszerezhető tartalmak, nem is akármilyenek, egy új játékmód és persze egy tonna új skin, valamint hivatalosan is bemutatták Octan Heriloomját.

Nézzük is meg a legfontosabb dolgokat!

Új játékmód: Deja Loot

Ebben a módban a loot típusa és mennyisége mindig ugyanaz lesz egy adott helyen, tehát ahol egyszer Mozambique-ot találsz ott mindig Mozambique lesz az event alatt, sőt még a kör is ugyanaz lesz, bár ez utóbbi naponta változik majd. A mód célja, hogy egy abszolút új kihívás elé állítsa a játékosokat, ami a legjobb lootok helyének megjegyzése.

Az event első hetén a Deja Loot mód a World's Edge-en, a második héten a Kings Canyonban lesz játszható.

Új loot: Evo Shield

Az Evo Shield egy fejlődő pajzs, ami felvételkor gyengébb, mint egy sima fehér pajzs, a játék során azonban sebzés kiosztással erősebbre is fejleszthető, mint a lila pajzs. Ez a tárgy csak a Deja Loot módban lesz elérhető, de az event végével megfontolják a fejlesztők, hogy betegyék-e az összes módba, szóval várják majd a játékosok visszajelzéseit.

Kifarmolható event jutalmak

Az eseményen idejére visszatér a prize track system, ami ezúttal két Legendary szintű skint is rejt; egyet Peackeeperre, egyet Wingmanre.

Kozmetikai kiegészítők

Természetesen megvásárolható kiegészítők is érkeznek, illetve lesz megint event láda is, amelynek a drop rate-je megegyezik a korábbiakéval.

Heirloom rendszer átdolgozás

Ahogy egyre nő a Heirloomok száma a játékban, egyenes arányban nő az olyan játékosok száma is, akiknek ugyan sikerült Heirloomot nyitnia, de olyan karakterre, akivel nem is játszanak. Most ez változik, komplett Heirloom szett helyett shardokat kapnak a játékosok, amivel kiválthatják majd a Heirloom shoopból a régóta vágyott darabot. A fejlesztők ígérete szerint nem változtatnak a drop rate-en, 500 ládából biztosan lesz elég shardunk egy Heirloom szett kiváltásához. Reméljük, hogy ez a rendszer előnyösebb lesz mindenki számára.

Egyúttal pedig bemutatták Octane új Heirloom kiegészítőjét is.

A System Override esemény március 3-án kezdődik és március 17-ig tart majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!